تاریخ انتشار:1404/7/6
آغاز رسمی سال زراعی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ با تمرکز بر امنیت غذایی

آغاز رسمی سال زراعی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ با تمرکز بر امنیت غذایی

اقتصادسرآمد- با افتتاح سال زراعی جدید، برنامه‌های توسعه‌ای وزارت جهادکشاورزی در حوزه‌های مختلف از جمله امنیت غذایی، تولید و بهره‌وری وارد مرحله اجرایی شد.

به گزارش اقتصادسرآمد- آیین آغاز سال جدید زراعی 5 و 6 مهرماه 1404 در سالن اجلاس سران با حضور مدیران ارشد، مدیران کل ستادی و استانی بخش کشاورزی برگزار شد.
 
در نخستین روز از این همایش، وزیر جهاد کشاورزی ضمن ارائه گزارش از عملکرد وزارت جهادکشاورزی در بخش های مختلف و از جمله شیلات افزایش 27 درصدی تولید ماهیان خاویاری و 12 درصدی پرورش ماهی در قفس را به عنوان نقاط مثبت این سازمان مورد تاکید قرار داد و همچنین نکاتی در خصوص تکالیف وزارت جهادکشاورزی در برنامه هفتم پیشرفت عنوان کرد.
 
همچنین مسئله امنیت غذایی و تکالیفی که بر عهده وزارت جهادکشاورزی سپرده شده است مورد توجه قرار گرفت و در راستای تامین منابع تخصیصی و محدودیت های موجود بحث و بررسی شد.
 
از آنجائیکه جایگاه وزارت جهادکشاورزی در تامین به موقع کالاهای اساسی به ویژه در جنگ 12 روزه مشخص شد، استمرار تامین امنیت غذایی در این همایش مورد تاکید قرار گرفت.
 
در دومین روز از این همایش وزیر جهاد کشاورزی، برنامه های سال زارعی جدید را تبیین کرد و مواردی همچون توجه به الگوی کشت، سنددار کردن اراضی و رفع تداخلات، دقت در صدور مجوزها در بخش کشاورزی، حمایت از واحدهای کوچک روستایی، توجه ویژه مدیران به نقش ترویج و آموزش، شایسته گزینی و انتصابات متناسب، تعامل با ارباب رجوع و مشارکت تشکل ها و اتحادیه ها در تصمیم سازی های مدیران بخش های مختلف مورد تاکید قرار داد.
 
همچنین توجه به بازار با همکاری تشکل ها در بخش های مختلف کشاورزی، ارائه آمار و اطلاعات دقیق، توجه ویژه به موضوع سلامت اداری و برقراری فوق العاده همکاران بخش کشاورزی و تقویت حقوق و مزایا عنوان شد.
  در ادامه وزیر جهادکشاورزی، موافقت خود را  نسبت به چابک سازی این وزارتخانه بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری اعلام  کرد و گفت: حفظ ساختار موجود وزارت جهاد کشاورزی مورد تاکید است.
 
گفتنی است در این همایش سراسری که معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، معاونین ستادی و مدیران کل شیلات استانها حضور داشتند، نشست تخصصی با موضوع بیماری های آبزیان و با حضور نمایندگان سازمان شیلات ایران، سازمان دامپزشکی و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برگزار و سوالات حاضرین در جلسه توسط کارگروه تخصصی پاسخ داده شد.
 

برچسب ها : امنيت غذايي اقتصادسرآمد وزارت جهادكشاورزي

اخبار روز
ضمیمه