تاریخ انتشار:1404/7/22
حمایت همه‌جانبه از پرورش ماهی در قفس

وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد:

حمایت همه‌جانبه از پرورش ماهی در قفس

اقتصادسرآمد- وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر حمایت همه‌جانبه از پرورش ماهی در قفس گفت: این بخش یکی از مسیرهای آسان و مطمئن برای تأمین پروتئین کشور است و سال گذشته نیز با رشد ۱۲ درصدی تولید همراه بوده است.

به گزارش اقتصادسرآمد، غلامرضا نوری در حاشیه بازدید از بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته تهران  ۱۴۰۴ اظهار کرد: صنعت دام و طیور کشور به‌صورت کامل مورد حمایت وزارت جهاد کشاورزی است و صنایع مرتبط نیز در کشور به‌خوبی شکل گرفته‌اند.
 
  وی افزود: پرورش ماهی در قفس یکی از روش‌های آسان و کم‌هزینه برای دستیابی به پروتئین مورد نیاز جامعه است و این در حالی که تولیدکنندگان دام و طیور با چالش‌های متعددی در زمینه نهاده‌ها روبه‌رو هستند.
 
  نوری در پاسخ به پرسش یکی دیگر از خبرنگاران درباره تأمین نهاده‌های دامی اذعان داشت: در نظام تأمین نهاده‌ها، برخی از حلقه‌های زنجیره دچار ایراد بودند که اکنون در حال اصلاح هستند

برچسب ها : وزير جهاد كشاورزي اقتصادسرآمد پرورش ماهي

اخبار روز
ضمیمه