تاریخ انتشار:1404/7/28
بازدید معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور از بندر شهید حقانی بندرعباس

بازدید معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور از بندر شهید حقانی بندرعباس

اقتصادسرآمد- معاون روستایی معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور، با همراهی استاندار هرمزگان از بندر شهید حقانی بندرعباس بازدید کرد.

به گزارش اقتصادسرآمد، عبدالکریم حسین‌زاده معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور، با همراهی استاندار هرمزگان از بندر شهید حقانی بندرعباس بازدید کرد و از نزدیک روند اجرای طرح‌های توسعه بنادر مسافری و گردشگری استان هرمزگان را بررسی کرد.
 
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در این بازدید که شنبه با همراهی استاندار هرمزگان انجام شد، اظهار کرد: بندر شهید حقانی بندرعباس تنها بندر کاملاً مسافری کشور است و سفر به جزایر قشم، هرمز و ابوموسی از این بندر انجام می‌شود.
 
به گفته «حسین عباس‌نژاد»، در ایام پیک سفرهای دریایی، ظرفیت مسافری این بندر تا ۴۰ هزار سفر روزانه می‌رسد.
 
وی افزود: طرح توسعه مسافری و انجام سفرهای بین‌المللی از بندر شهید حقانی که اکنون از بندر باهنر انجام می‌شود نیز، در این بندر در دست اجراست‌.
 
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان نیز گفت: سه طرح توسعه در حوزه بنادر مسافری و گردشگری شامل توسعه بندر نخل ناخدا با بسته گردشگری و مسافری که توسط بخش خصوصی اجرا می‌شود، توسعه بندرگاه هرمز با محوریت گردشگری و طرح توسعه بندر شهید حقانی که شامل اختصاص هفت هکتار اراضی پشتیبانی، احداث مارینای دریایی و توسعه اسکله‌های مسافری است.
 
«حمیدرضا محمدحسینی تختی» افزود: این طرح با قابلیت پهلودهی شناورهای کروز و مسافری، اعتبار اولیه دو هزار میلیارد تومان و در مرحله تجهیز کارگاه در حال اجراست.
 

برچسب ها : بندر شهید حقانی بندرعباس اقتصادسرآمد بنادر مسافری

اخبار روز
ضمیمه