وزیر نفت: 

اتکا به توانمندی‌های داخلی اولویت ما است


وزیر نفت گفت: فشار حداکثری از سوی کشور‌های خارجی شعاری شکست خورده است که هیچ وقت اجرایی نشده است.
وزیر نفت در حاشیه جلسه هئیت دولت با بیان اینکه فشار حداکثری شعاری است که همواره از سوی دشمنان ایران داده شده و این یک سیاست و تجربه شکست خورده‌ای است گفت:  ما عملا با پدیده و محدودیت های تحریم در حدی که گرفتار کند مواجه نیسیتم و با اتکا به توانمندی‌های داخلی و آنچه که در حوزه صنعت نفت وگاز نیاز داریم پیش می رویم.
به گزارش اقتصادسرآمد، محسن پاکنژاد در خصوص توییت بابک زنجانی در خصوص بازپس‌گیری اموال از سوی وزارت نفت گفت:  آنچه مسلم است نظر و حکم دستگاه قضایی فصل الخطاب است و باید همه به آن تمکین کنیم.
او تاکید کرد: در نمایشگاه بین‌المللی نفت گاز و پتروشیمی تجهیزات صنعت نفت در کنار کسانی که امکان ارائه خدمات مربوط به توسعه میادین نفت و گاز را دارند قرار گرفت و متقاضیان از این فرصت استفاده کرده و فضایی فراهم شد که منجر به انعقاد قراردادهای بسیار خوب بین ایران و کشورهای خارجی شد‌.
پاکنژاد یادآور شد:استقبال از نمایشگاه نفت نشان داد آنچه مورد نیاز این صنعت است را با توانمندی‌های داخلی می‌توانیم پیش
 ببریم
وزیر نفت با اشاره به کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه اوایل اردیبهشت در مسکو برگزار شد گفت: در این نشست‌ها مجموعه‌ای از نشست‌های کارشناسی بود که چند روز طول کشید و در نهایت به اتفاق وزیر انرژی روسیه سند نهایی امضا شد.
وی ادامه داد: در این سند، بخش‌های مختلفی مد نظر قرار گرفته که زمینه‌سازی بسیار مناسبی برای همکاری‌های ما با شرکت‌های روسی و استفاده از توانمندی‌ها و قابلیت‌های طرفین در حوزه نفت و گاز و همچنین راه مالی، بانکی، تجاری و سایر زمینه‌ها
 است.
اتکا به توانمندی‌های داخلی اولویت ما است
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه