فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی:

حدود ۱۰۰ فروند شناور ایرانی تخت اسکورت و در امنیت هستند 


فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اهمیت اقتصاد دریامحور گفت: تقریباً ۱۰۰ فروند شناور ایرانی تحت اسکورت هستند و تمرکز ما بر این است که شناورهای ایرانی در امنیت باشند.
به گزارش اقتصادسرآمد، امیر دریا دار شهرام ایرانی،  در ششمین کنفرانس بین‌المللی اقیانوس‌شناسی خلیج فارس که در بندرعباس برگزار شد، با اشاره به شرایط دشوار دهه ۶۰ و مقایسه آن با امروز، بر ضرورت وحدت و انسجام برای عبور از وضعیت فعلی تأکید کرد.
وی گفت: در دهه شصت شرایط بسیار سخت‌تر از امروز بود. جمعیت کشور یک‌سوم امروز و درگیر جنگ تحمیلی بودیم. در مرزها درگیری داشتیم و منافقین عملیات‌های تروریستی انجام می‌دادند. امروز شرایط بهتری داریم و حتماً با وحدت و انسجام از این وضعیت عبور خواهیم کرد.
امیر ایرانی با بیان اینکه جامعه علمی، نظامی و سیاسی امروز در کنار هم گرد آمده‌اند، اظهار داشت: من خلیج‌فارس را اقیانوس مینامم زیرا این نام از ۹ هزار سال پیش در اسناد ثبت شده است. حتی همان افرادی که زیاده‌گویی کردند و خواستند نام این خلیج را تغییر دهند، قدمت نام خلیج‌فارس را ۶ هزار سال عنوان کردند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش، خلیج‌فارس را پهنه‌ای دانست که همواره در طول تاریخ مورد هجمه واقع شده و بخش عظیمی از اقتصاد جهان را تأمین می‌کند.
وی افزود: تجهیزاتی که دشمن وارد خلیج‌فارس کرده، تجهیزات اقیانوسی است و در دریای خلیج‌فارس و عمان کاربرد ندارد. پس امروز اقیانوس خلیج‌فارس میزبان دوستان است.
امیر ایرانی با اشاره به تحول نگرش در حوزه دریا گفت: تا قبل از انقلاب و حتی دو دهه قبل، نگاه ما فقط ژئوپولتیک بود اما امروزه ژئواستراتژیک، ژئواکونومی و ژئوکالچر نیز اضافه شده است.
وی با اشاره به تداوم فعالیت‌های دریایی علی‌رغم تمام درگیری‌ها بیان کرد: ما هرگز دریا را رها نکردیم و تا امروز ۱۳ رویداد بین‌المللی را پشت سر گذاشتیم که برخی در بندرعباس برگزار شده است. در یک رزمایش بزرگ در آفریقای جنوبی شرکت کردیم. ایران کشور بزرگی است و به نمایندگی از مردم در این رویدادها شرکت کرده‌ایم و تاکنون پرچم ایران بالا بوده است.
دریادار ایرانی در بخش دیگری از سخنان خود به اقتصاد دریامحور اشاره و اظهار داشت: تقریباً ۱۰۰ فروند شناور ایرانی تحت اسکورت هستند و تمرکز ما بر این است که شناورهای ایرانی در امنیت باشند. اما این امر ساده نبود؛ زیرا دو فروند شناور ما را توقیف کردند ولی ما شناورهای خود را پس گرفتیم.
حدود ۱۰۰ فروند شناور ایرانی تخت اسکورت و در امنیت هستند 
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه