پایش مصرف گاز بیش از ۶۷۰۰ مرکز دولتی و عمومی در چهارمحال و بختیاری 


 گروه استان ها- زهرا مصطفوی، شهرکرد :شرکت گاز استان چهارمحال و بختیاری از اجرای گسترده طرح پایش مصرف گاز در دستگاه‌های اجرایی و اماکن دولتی و عمومی استان خبر داد که بر اساس آن تاکنون بیش از ۶۷۰۰ سازمان، اداره و مرکز عمومی مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند. 
به گزارش اقتصادسرآمد، جهانبخش سلیمیان با اشاره به فرارسیدن فصل سرد سال و ضرورت مدیریت مصرف گاز طبیعی اظهار کرد: این طرح از نیمه آبان‌ماه با هدف کنترل الگوی مصرف در تمامی ادارات، سازمان‌ها، مدارس، مساجد و حسینیه‌ها آغاز شده و تاکنون ۶۷۰۰ مورد پایش توسط تیم‌های کارشناسی انجام شده است.  
وی اجرای این طرح را در چارچوب بخشنامه‌های وزارت نفت و دستورالعمل‌های شرکت ملی گاز ایران دانست و افزود: رعایت دمای استاندارد ۱۸ درجه سانتی‌گراد در فضاهای داخلی و محیط‌های سرپوشیده، از مهم‌ترین محورهای این پایش‌هاست که طی بازدیدهای دوره‌ای به‌صورت ویژه مورد توجه قرار دارد. 
سلیمیان تصریح کرد: در مواردی که عدم رعایت الزامات ابلاغی مشاهده شده، اخطاریه کاهش مصرف و تنظیم دمای رفاه صادر شده است؛ به‌گونه‌ای که تاکنون ۹۶ مرکز دولتی و عمومی اخطار دریافت کرده و گاز ۶۳ اداره نیز به دلیل تداوم تخلف، قطع شده است. 
پایش مصرف گاز بیش از ۶۷۰۰ مرکز دولتی و عمومی در چهارمحال و بختیاری 
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه