معاون شهردار اصفهان:

 مدیریت بحران اصفهان  فعال است

گروه استان ها- مومنی، اصفهان -  معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان گفت: مدیریت بحران در سه سطح فعال است و خدمات شهری نظیر مترو، اتوبوس و حمل زباله بدون وقفه ادامه دارد، همچنین پناهگاه‌ها و پایگاه‌های اضطراری در محلات پیش‌بینی شده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، مهدی بقایی ضمن عرض تسلیت و قبولی طاعات از تشکیل جلسات مدیریت بحران در سه سطح مختلف پس از حادثه اخیربه ایسنا خبر داد و اظهار کرد: با حضور شهردار اصفهان و تیم مدیریت بحران، موارد احصا و کاملاً بررسی شد و تعیین تکلیف‌های اولیه برای همه صورت گرفت.وی با تأکید بر وظیفه شهرداری در خدمت‌رسانی مستمر به شهروندان افزود: ما موظفیم خدمات‌رسانی را بدون وقفه انجام دهیم. اکنون با وجود تعطیلی ادارات، کار خدمات‌رسانی جریان دارد.معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان بیان کرد: تمامی پروتکل‌های لازم در حوزه پدافند غیرعامل احصا شده و در حال اجراست و فعالیت‌ها لحظه به لحظه با مدیران مناطق چک می‌شود.
بقایی به اهمیت ارتباط با محلات اشاره کرد و گفت: طرح پیش‌بینی‌شده‌ای در همه محلات با نیروهای مردمی، هیئت‌ها و مساجد داریم که لیستی کامل احصا شده است. تمرین‌هایی برای مواقع ضروری که باید در دل محلات اتفاق بیفتد، با محوریت معاونت‌های فرهنگی مناطق انجام شده و امیدواریم گام‌های بعدی نیز برداشته شود.وی در خصوص نقش مردم در شرایط اضطراری خاطرنشان کرد: اگر نیاز به حضور مردم باشد که حتماً این نیاز وجود دارد، این امر از طریق مساجد و معتمدانی که با شهرداری هماهنگ هستند، رقم خواهد خورد.معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان درباره وضعیت خدمات شهری اظهار کرد: خدمت‌رسانی مانند سابق در جریان است؛ مترو و اتوبوس کاملاً فعال هستند و نظافت و حمل زباله سر وقت مقرر برقرار است. صرفاً مراکز اداری شهرداری تعطیل هستند.بقایی در خصوص مکان‌های امن اظهار کرد: مکان‌هایی برای پناهگاه در نظر گرفته شده که در لحظه مقتضی به اطلاع مردم خواهد رسید. البته پناهگاه در این مدل جنگی با جنگ‌های گذشته متفاوت است، اما مکان‌های مورد نظر براساس همان پروتکل‌ها انتخاب شده‌اند.
 مدیریت بحران اصفهان  فعال است
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه