سوراخ کاری شرودها و تعمیر استاپ والو واحدهای گازی  در نیروگاه شهید رجایی 

قزوین - مریم نقدی - خبرنگاراقتصادسرآمد :  متخصصان کارگاه های این نیروگاه در ادامه فعالیت های خود، عملیات سوراخ کاری شرودهای مربوط به پره های توربین واحد شماره یک گازی را که هم اکنون تحت تعمیرات اساسی و RI قرار دارد، به انجام رساندند. 
 سوراخ کاری شرودها برای نصب این قطعات بر روی پوسته توربین انجام می شود که این اقدام با دقت و ظرافت بالا از سوی متخصصان و تکنسین های کارگاه های بخار و سیکل ترکیبی صورت گرفت.   تعمیر یک دستگاه استاپ والو مربوط به بویلر واحد شماره 5 گازی، اقدام دیگری بود که در کارگاه نیروگاه سیکل ترکیبی با موفقیت به انجام رسید. 
برای انجام این تعمیرات، عملیات ماشین کاری، سوراخ کاری و ... در این کارگاه به انجام رسید که در پایان و پس از تست های لازم و تایید آن، استاپ والو تعمیر شده، دوباره به چرخه فعالیت، بازگشت.
سوراخ کاری شرودها و تعمیر استاپ والو واحدهای گازی  در نیروگاه شهید رجایی 
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه