تاریخ انتشار:1402/4/29
نهادینه شدن ریل‌گذاری جدید در را‌ه‌آهن طی دولت سیزدهم

مدیرعامل راه‌آهن در شورای مدیران ستاد و مناطق تاکید کرد:

نهادینه شدن ریل‌گذاری جدید در را‌ه‌آهن طی دولت سیزدهم

اقتصادسرآمد - مدیرعامل راه‌آهن از تلاش مستمر و جهادی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در دولت سیزدهم و برداشتن گام‌های بلندی در راستای اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران بر قله‌های موفقیت خبر داد و اظهار نمود: دراین راستا ریل‌گذاری جدیدی در راه‌آهن نهادینه شده است.


به گزارش اقتصادسرآمد، با حضور دکتر سید میعاد صالحی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن، دومین نشست شورای مدیران راه‌آهن در سال جاری ساعت ۸ صبح تا ۱۷ روز یکشنبه ۲۵ تیرماه در ساختمان شهدای راه‌آهن برگزار شد. در این نشست که اعضای هیئت مدیره، معاونین، مدیران کل ستاد و مناطق راه‌آهن حضور داشتند، گزارش پایش عملکرد ۴ ماهه سال ۱۴۰۲ راه‌آهن در حوزه‌های مختلف عملیاتی اعم از ایمنی و حمل بار و مسافر در مقایسه با مدت زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱ از سوی دفتر مهندسی حمل‌ونقل ارایه شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت و دستورات لازم جهت تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف موجود از سوی مدیرعامل به واحدهای ذیربط ستادی و مناطق صادر گردید.
دکتر صالحی در ادامه این نشست، با یادآوری اینکه مهم‌ترین وظیفه ما،تلاش در جهت پیشرفت کشور و اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران بر قله‌های موفقیت است، تاکید کرد: در این راستا، ریل‌گذاری جدیدی در راه‌آهن به منظور تحقق اهداف انقلاب اسلامی صورت گرفته است که بخشی از آن محقق شده و لازم است برای تحقق کامل آن تمام ارکان شرکت تلاش خود را به کار بگیرند.معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در سطوح مدیریتی ستاد و مناطق که طی مدت اخیر در راه‌آهن انجام شده است، تصریح نمود: مدیریت و توفیق خدمت به مردم، امانتی الهی است و در قبال آن باید پاسخ‌گو باشیم. حال که این ودیعه از سوی مدیرعامل راه‌آهن به مدیران تفویض شده است، باید به درستی از آن در جهت پیشرفت حمل و نقل ریلی به عنوان یکی از پیشران‌های توسعه کشور و خدمت به مردم استفاده شود.
دکتر صالحی با تاکید بر ضرورت مدیریت مقتدرانه از سوی مدیران در جهت حفظ منافع راه‌آهن، خاطرنشان کرد: مدیران ستاد و مناطق باید برای پیشرفت راه‌آهن و حفظ منافع آن، فداکارانه تمام تلاش خود را به کار گیرند.
وی فرایند‌های سنتی اداره راه‌آهن را یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت آن دانست و عنوان کرد: سال‌ها راه‌آهن به شکل سنتی اداره شده است و تلاش کافی و لازم برای نفوذ فناوری در لایه‌های مختلف مدیریتی و عملیاتی آن صورت نگرفته و ساختار آن سنتی باقی‌ مانده است.
مدیرعامل راه‌آهن اصلاح آئین‌نامه کیلومتراژ را نمونه‌ای موفق از تلاش‌های صورت گرفته برای شروع اصلاحات ساختاری در فرایندهای راه‌آهن ارزیابی نموده و اظهار داشت: پس از گذشت یک دهه از بلاتکلیف ماندن اصلاح آئین‌نامه کیلومتراژ، با برگزاری بیش از ۲۰ جلسه هیات مدیره و تشکیل ۲۰ جلسه کارگروه تخصصی، این آئین‌نامه با دریافت نظرات ذینفعان اصلاح گردید.
دکتر صالحی با تاکید بر ضرورت اصلاح گام به گام ساختاری و فرایندی در راه‌آهن، تصریح کرد: در مسیر انجام این اصلاحات تعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی برای ما مهم است و حاشیه سازی جریاناتی که منافع  فسادآمیزشان در راه‌آهن قطع گردیده است اهمیتی ندارد و با عملکرد خود پای آن ایستاده‌ایم و آن را پیگیری خواهیم کرد.
مدیر عامل راه‌آهن در این نشست، با اشاره به ماموریت‌های ستاد تحول از مدیران ستاد و مناطق خواست تا پیشنهاد‌ات موثر و سازنده خود را در جهت بهبود رویه‌های عملیاتی راه‌آهن به ستاد تحول ارائه دهند تا در آنجا بررسی گردد.
گفتنی است نخستین جلسه شورای مدیران ستاد و مناطق راه‌آهن نیز روز پنجم فروردین ماه سال ۱۴۰۲ و در آغازین ساعات شروع به کار رسمی اداری کشور برگزار شده بود و در آن جلسه سیاست‌های راهبردی راه‌آهن در سال جدید از سوی مدیرعامل به مدیران ابلاغ گردید.

برچسب ها : راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران ریل‌گذاری جدید اصلاحات ساختاری

اخبار روز
ضمیمه