تاریخ انتشار:1404/3/30
شناسایی و معرفی تمامی ظرفیت‌ها در اولویت باشد

وزیر راه و شهرسازی:

شناسایی و معرفی تمامی ظرفیت‌ها در اولویت باشد

اقتصادسرآمد- مردم به ما مسئولان دلگرم هستند و بنابراین باید با تمامی توان ، اعتمادسازی حداکثری ایجاد کنیم . همچنین با توجه به اینکه سامانه‌ها دچار اختلال هستند شرایط ارائه خدمات غیرالکترونیکی و کاغذی را در برنامه قرار دهید.

به گزارش اقتصادسرآمد، وزیر راه و شهرسازی در نشست با مدیران کل راه و شهرسازی برایجاد هماهنگی کامل و همکاری حداکثری به ویژه در حمل کالا و مسافر در حوزه ریلی و جاده‌ای تاکید کرد .

 فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در همراهی با معاونان خود علی نبیان مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن ، حبیب‌اله طاهرخانی معاون مسکن و ساختمان ، جلسه‌ای ویدیو کنفرانسی با مدیران کل راه و شهرسازی تشکیل داد و بر ارائه خدمات صحیح و به موقع به شهروندان در تمامی شرایط تاکید کرد.
وزیر راه و شهرسازی گفت : اگرچه شرایط کنونی ما شرایط جنگی است اما نباید فراموش کنیم فرزندان این سرزمین نگذاشتند یک وجب از این خاک به دست دشمن بیفتد .

عضو کابینه دولت چهاردهم با اشاره به بازدید روز گذشته خود از ترمینال جنوب ، توضیح داد : رفتم تا اعتراض مردم را بشنوم اما دریغ از یک اعتراض . رشادت شما در چگونگی تعامل و خدمت در ذهن مردم باقی خواهد ماند و تاریخ درباره ما قضاوت خواهد کرد . وی بر هماهنگی صد درصدی تمامی نیروها برای پشتیبانی لجستیکی تاکید کرد .

وزیر راه و شهرسازی ، بر ارائه گزارش روزانه از فرایند اقدامات ، هماهنگی همه پیمانکاران و تجهیزات برای خدمات‌رسانی همه‌جانبه به شهروندان ، هماهنگی تمامی نیروها برای حمل کالا و مسافر با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و راه‌آهن جمهوری اسلامی به ویژه در استان‌های خوزستان ، هرمزگان و خراسان رضوی تاکید کرد .

صادق بر شناسایی مراکز پشتیبان لجستیک و اعلام آن به مرکز برای تجهیز ، طرفیت سنجی دارایی‌ها از جمله خانه‌های سازمانی خالی یا دارای سکنه در شهرهای مختلف نیز تاکید کرد .

وزیر راه و شهرسازی از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ، راه‌آهن ، بنادر و فرودگاه‌ها خواست تا هرچه سریعتر نسبت به معرفی و اعلام دارایی های خود اقدام کنند .

آمادگی کامل در بحران برای پشتیبانی سکونتی و لجستیکی از دیگر موارد مورد تاکید وزیر راه و شهرسازی در نشست ویدیوکنفرانسی با مدیران راه و شهرسازی بود . مردم به ما مسئولان دلگرم هستند و بنابراین باید با تمامی توان ، اعتمادسازی حداکثری ایجاد کنیم . همچنین با توجه به اینکه سامانه‌ها دچار اختلال هستند شرایط ارائه خدمات غیرالکترونیکی و کاغذی را در برنامه قرار دهید .

وزیر راه و شهرسازی گفت : در استان‌های شمالی حتما پیش‌بینی لازم برای چگونگی همکاری با نهادهای مختلف از جمله شهرداری ها در اولویت باشد . همچنین ، استان‌های مجاور مهمانپذیر و یا در مسیر حمل کالا به عنوان استان معین مشخص شوند و ارتباط برقرار شود .

صادق از مدیران راه و شهرسازی خواست تا در خصوص تفویض اختیارهایی که پیش‌تر به استان‌ها داده شد ، گزارش کامل ارائه شود . هماهنگی ۱۰۰ درصدی با فرمانداران ، استانداران و شهرداران در اولویت باشد .

وی در پایان با تاکید بر اینکه "ما ملت صلح هستیم ، هرچند که جنگ بلدیم" ، گفت : ما از این میدان پیروزمندانه بیرون خواهیم آمد و افتخار می‌کنیم که در وزارتخانه‌ای کار می‌کنیم که بیشترین خدمت را به مردم می‌دهد.

 

برچسب ها : وزیر راه و شهرسازی اقتصادسرآمد حوزه ریلی و جاده‌ای

اخبار روز
ضمیمه