تاریخ انتشار:1404/4/22
آبزی‌پروری؛ از فرهنگ‌سازی تا نقش‌آفرینی در امنیت غذایی کشور

آبزی‌پروری؛ از فرهنگ‌سازی تا نقش‌آفرینی در امنیت غذایی کشور

اقتصادسرآمد- در نشست شورای معاونان سازمان شیلات ایران ، نقش کلیدی فرهنگ مصرف آبزیان در شرایط بحرانی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش اقتصادسرآمد، معاون وزیر و رئیس سازمان در شورای معاونان و مدیران این سازمان برگزار شد با اشاره به برگزاری شورای معاونان وزارت جهادکشاورزی در این سازمان گفت: غذا عامل قدرت بوده و در حوزه کشاورزی تمامی مسئولان بایستی توجه ویژه ای به این مقوله داشته و در کنار مردم به حفظ همبستگی مبادرت کنند.
 
حمزه رستم پور افزود: در شرایط جنگ 12 روزه با اقدامات موثر مقام عالی وزارت هیچ کمبودی در کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم به وجود نیامد و در حوزه شیلات و آبزی پروری نیز با توجه به عملکرد موفق شیلات در ستاد و استانها با دستور ویژه وزیر جهادکشاورزی مقرر شد جلسه ای اختصاصی با حوزه مدیران ستادی واستانی تشکیل و فرصت ها و تهدیدهای موجود بررسی و برای آینده برنامه ریزی جامعی انجام شود.
 
وی با اعلام آنکه ترویج فرهنگ آبزی مصرفی در شرایط بحرانی می تواند نقش ارزنده را ایفا کند تاکید کرد: ضرورت دارد تولید محصولات فراوری شده افزایش یافته و فرهنگ مصرف آن در بین مردم با شتاب بیشتری ترویج شود.
 
رستم پور توجه به طرح های پرورش ماهی در دریا( قفس) تعامل هر چه بیشتر مدیران ستادی با مدیران استانی، آموزش نیروهای جدید، پیگیری طرح های نیمه تمام حوزه بنادر، توجه به تحقیقات و ترویج طرح های شیلاتی و تبدیل تهدیدها به فرصت ها را در این جلسه مورد تاکید قرار داد.
 
گفتنی است این جلسه با ارائه اخبار حوزه های تخصصی، بیان مشکلات و ارائه راهکارها توسط معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران به پایان رسید.
 

برچسب ها : سازمان شیلات اقتصادسرآمد امنيت غذايي كشور

اخبار روز
ضمیمه