تاریخ انتشار:1404/4/31
خودکفایی در تولید آبزیان، دستاوردی راهبردی در تامین امنیت غذایی کشور

خودکفایی در تولید آبزیان، دستاوردی راهبردی در تامین امنیت غذایی کشور

اقتصادسرآمد- با توجه به نقش مهم بخش غیردولتی بایستی با استفاده از ظرفیت های مغفول مانده حوزه شیلات، امنیت غذایی کشور حفظ شود.

به گزارش اقتصادسرآمد، معاون وزیر و رئیس سازمان در هشتمین جلسه کارگروه تخصصی شیلات و آبزیان ستاد هماهنگی امنیت غذایی که امروز 31 تیرماه 1404 با حضور معاونان و مدیران ستادی، استانی، اتحادیه ها و اعضای کارگروه فوق در سالن جلسات این سازمان برگزار شد ضمن استماع گزارش های نمایندگان بخش های مختلف و وضعیت اجرای مصوبات جلسات گذشته گفت: جنگ 12 روزه و رضایت مندی مردم از تامین غذا نتیجه همدلی و همبستگی مردم و بخصوص تلاش بخش غیردولتی بوده که جای تقدیر و تشکر دارد.
 
حمزه رستم پور افزود: مطابق نظرات وزیر جهادکشاورزی قدرت امنیت غذایی کمتر از قدرت نظامی نبوده و در این راستا وزارت جهادکشاورزی توانسته در این زمینه مقتدرانه عمل کرده و اجازه ندهد کمبودی در حوزه غذا در دوره های بحران داشته باشیم.
 
وی ادامه داد: در حوزه شیلات و آبزی پروری با گسترش محصولات فرآوری شده و ترویج آبزی مصرفی باید به جایی برسیم که ماهی جایگاه خود را در خانه های مردم همچون مرغ داشته باشد.
 
رستم پور با اعلام خودکفایی در حوزه شیلات گفت: تامین حداکثری ملزومات تولید در حوزه شیلات و آبزی پروری نقطه قوتی محسوب می شود که ضرورت دارد از ظرفیت های استفاده نشده در این حوزه بیشتر بهره ببریم.
 
رئیس سازمان شیلات برنامه ریزی برای اتمام پروژه های نیمه تمام، تخصیص اعتبار برای طرح های محوری، رفع موانع بخش غیردولتی و تسهیل گری در این حوزه را مورد تاکید قرار داد و گفت: اقدامات انجام شده در حوزه بازسازی ذخایر و حفاظت از دریا و همچنین رهاسازی آبزیان بسیار ارزنده است و بخش خصوصی نیز در این زمینه کمک شایانی داشته است.
 
رستم پور اظهار امیدواری کرد که باید به جایی برسیم که صیادان در زمان های لازم اقدام به صید و در زمانی دیگر بازسازی ذخایر را به خوبی انجام دهند.
 
وی همچنین با اشاره به آنکه رویکرد وزیر جهادکشاورزی به حوزه شیلات و آبزی پروری مثبت است گفت: لازم است فرصت های سرمایه گذاری در تمامی استان ها احصاء شده وسایر استان ها از الگوی استان اردبیل که مجوزهای سرمایه گذاری بدون نام و آماده اجرا، اخذ کرده است، استفاده شود.
 
رستم پور با اعلام آنکه آبزی مصرفی باید از کارمندان وزارت جهادکشاورزی، ستاد و استان ها آغاز شود، تصریح کرد: ترویج آبزی مصرفی در مدارس موجب می شود مصرف آبزیان از دوران کودکی آغاز شود تا در زمان بزرگسالی در الگوی غذایی افراد نمود یابد.
 

برچسب ها : سازمان شیلات ابزی پروری اقتصادسرآمد

اخبار روز
ضمیمه