تاریخ انتشار:1404/5/5
اتصال شهر جدید علوی در هرمزگان به خط انتقال آب خلیج فارس بعد از ۲۵ سال انتظار

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید خبر داد؛

اتصال شهر جدید علوی در هرمزگان به خط انتقال آب خلیج فارس بعد از ۲۵ سال انتظار

اقتصادسرآمد- مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از اتصال شهر جدید علوی به خط انتقال آب خلیج فارس خبر داد و گفت: این پروژه می تواند در دراز مدت خط تأمین آب یکصد هزار نفر را در علوی تأمین کند.

به گزارش اقتصادسرآمد، شهرام ملکی مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از اتصال شهر جدید علوی به خط انتقال آب شیرین خلیج فارس خبر داد و گفت: اقدامات اجرایی این پروژه با مشارکت شرکت عمران شهر جدید علوی، شرکت آب و فاضلاب و شرکت مجری طرح از ۵ ماه گذشته آغاز و در نهایت با اتصال به مخزن توزیع آب خط انتقال خلیج فارس، شرایط بهره مندی تمامی ساکنان این شهر جدید به آب شرب پایدار و با کیفیت را فراهم ساخت.

ملکی در ادامه افزود: این پروژه دارای ۲۵۰۰ متر خط انتقال از مخزن توزیع آب خط اتصال خلیج فارس تا ورودی شهر علوی بوده و از آنجا با ۳ هزار متر خط داخلی آب را در مناطق مختلف شهر توزیع می کند.

این مقام مسئول با تأکید براینکه این پروژه بعد از ۲۵ سال در شهر جدید علوی عملیاتی شده است گفت: اتصال به خط انتقال آب خلیج فارس، یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان بود که امروز محقق شد و بدون شک این اتفاق موجب تحولی اساسی در کیفیت زندگی ساکنان و توسعه پایدار شهری خواهد شد.

وی همچنین در پایان با اشاره به اینکه این پروژه می تواند در دراز مدت خط تأمین آب یکصد هزار نفر را در علوی تأمین کند، خاطرنشان کرد: امروز را می‌توان آغازی بر پایان بسیاری از مشکلات زیرساختی شهر جدید علوی دانست و امیدواریم با استمرار این رویکرد، شاهد ارتقای سطح خدمات شهری در تمامی حوزه‌ها باشیم.

برچسب ها : شرکت عمران شهرهای جدید اقتصادسرآمد انتقال آب شیرین خلیج فارس

اخبار روز
ضمیمه