تاریخ انتشار:1404/5/21
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی خبر داد:
موفقیت گردشگری خوراک با معرفی غذاهای بومی ایران در سطح بینالملل
به گزارش اقتصادسرآمد، مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت:کشورمان برای چهارمین مرتبه در جشنواره و نمایشگاه بینالمللی پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان با عنوان جشنواره ناواساد که در شهر سیسیان، کشور ارمنستان برگزار شد، موفق به کسب تندیس طلایی این رویداد معتبر شد و برای بار دیگر در راستای معرفی ظرفیتهای گردشگری بومی کشورمان در سطح بینالملل موفقیتی مهم به ثبت رسید.
به گزارش میراثآریا، مصطفی فاطمی با بیان این خبر گفت: طی چند سال گذشته با فعال شدن میز گردشگری خوراک ذیل دفتر توسعه گردشگری داخلی معاونت گردشگری، تلاش گستردهای برای معرفی و فراهم آوردن بستر آشنایی با غذاهای ایرانی انجام گرفته است.
او افزود: تولید محتوا به روشهای مختلف، برگزاری رویدادهای تخصصی از جمله نمایشگاه گردشگری خوراک و جشنوارههای مربوطه نمونهای از آن بوده است.
فاطمی ادامه داد: برگزاری جشنواره و نمایشگاه بینالمللی پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان به نام جشنواره ناواساد که در شهر سیسیان، کشور ارمنستان برگزار شد، نمونهای از اقدام اخیر در راستای انعکاس توانمندیهای کشورمان در بخش گردشگری خوراک است که سبب شد برای چهارمین بار نام ایران بر قله جشنواره بینالمللی پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک بدرخشد.
موفقیت گردشگری خوراک با معرفی غذاهای بومی ایران در سطح بینالملل
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی گفت: علاوه بر کشور ارمنستان تا کنون همکاریهای مشترک گردشگری خوراک و برگزاری رویدادهای تخصصی در کشورهای اطراف از جمله عمان، ترکیه، پاکستان و افغانستان نیز انجام گرفته و ادامه خواهد یافت.
به گزارش میراثآریا، مصطفی فاطمی با بیان این خبر گفت: طی چند سال گذشته با فعال شدن میز گردشگری خوراک ذیل دفتر توسعه گردشگری داخلی معاونت گردشگری، تلاش گستردهای برای معرفی و فراهم آوردن بستر آشنایی با غذاهای ایرانی انجام گرفته است.
او افزود: تولید محتوا به روشهای مختلف، برگزاری رویدادهای تخصصی از جمله نمایشگاه گردشگری خوراک و جشنوارههای مربوطه نمونهای از آن بوده است.
فاطمی ادامه داد: برگزاری جشنواره و نمایشگاه بینالمللی پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان به نام جشنواره ناواساد که در شهر سیسیان، کشور ارمنستان برگزار شد، نمونهای از اقدام اخیر در راستای انعکاس توانمندیهای کشورمان در بخش گردشگری خوراک است که سبب شد برای چهارمین بار نام ایران بر قله جشنواره بینالمللی پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک بدرخشد.
موفقیت گردشگری خوراک با معرفی غذاهای بومی ایران در سطح بینالملل
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی گفت: علاوه بر کشور ارمنستان تا کنون همکاریهای مشترک گردشگری خوراک و برگزاری رویدادهای تخصصی در کشورهای اطراف از جمله عمان، ترکیه، پاکستان و افغانستان نیز انجام گرفته و ادامه خواهد یافت.
برچسب ها : گردشگری خوراک اقتصادسرامد گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی
اخبار روز
-
«روایت آبی» محفلی ارزشمند برای اهالی رسانه های دریایی کشور
-
«اقتصادسرآمد» دوباره نمونه دریایی شد
-
«مجتمع قرهبرون» در منطقه آزاد مازندران؛ نمونهای موفق از زنجیره کامل تولید تا صادرات در بخش شیلات
-
بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد از واحدهای نمونه تولید خوراک و فرآوری آبزیان در منطقه آزاد مازندران
-
اجرای رویههای مناطق آزاد در مازندران از هفته آینده
-
بودجه سال آینده تورمی نخواهد بود
-
تکمیل ۸۸۷ نقطه حادثهخیز تا پایان سال
-
پل نوآوری و فناوری از آزمایشگاه تا عرشه کشتی
-
بازدید قائممقام مدیرعامل راهآهن از ادارهکل راهآهن شرق
-
افتتاح مسیر جدید چین – قرقیزستان – ازبکستان؛ فرصت تازه برای کریدورهای ترانزیتی ایران
-
دیدار مدیرعامل راهآهن با خیر برجسته تبریزی
-
میز تجاری جمهوری آذربایجان در منطقه آزاد ارس برگزار شد
-
پایان عملیات اجرایی راهآهن چابهار-زاهدان تا ۶ ماه آینده
-
زمانی برای تزریق تسهیلات روسی به پروژه ریلی
-
چالشها ی پیشروی تعاونی ها در حوزه دریایی
-
انتقال آب از سد خالی «لار» در دستور کار!
-
دومین همایش توسعه دریامحور و بازشناسی فرصتها
-
ضرورت پایداری پیوند فرهنگی مردم و دریا
-
الزامات داوری دریایی قراردادهای اجاره کشتی
-
تشریح اهداف کلان توسعهای سازمان بنادر در سال آینده
