تاریخ انتشار:1404/5/21

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی خبر داد:
موفقیت گردشگری خوراک با معرفی غذاهای بومی ایران در سطح بینالملل
به گزارش اقتصادسرآمد، مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت:کشورمان برای چهارمین مرتبه در جشنواره و نمایشگاه بینالمللی پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان با عنوان جشنواره ناواساد که در شهر سیسیان، کشور ارمنستان برگزار شد، موفق به کسب تندیس طلایی این رویداد معتبر شد و برای بار دیگر در راستای معرفی ظرفیتهای گردشگری بومی کشورمان در سطح بینالملل موفقیتی مهم به ثبت رسید.
به گزارش میراثآریا، مصطفی فاطمی با بیان این خبر گفت: طی چند سال گذشته با فعال شدن میز گردشگری خوراک ذیل دفتر توسعه گردشگری داخلی معاونت گردشگری، تلاش گستردهای برای معرفی و فراهم آوردن بستر آشنایی با غذاهای ایرانی انجام گرفته است.
او افزود: تولید محتوا به روشهای مختلف، برگزاری رویدادهای تخصصی از جمله نمایشگاه گردشگری خوراک و جشنوارههای مربوطه نمونهای از آن بوده است.
فاطمی ادامه داد: برگزاری جشنواره و نمایشگاه بینالمللی پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان به نام جشنواره ناواساد که در شهر سیسیان، کشور ارمنستان برگزار شد، نمونهای از اقدام اخیر در راستای انعکاس توانمندیهای کشورمان در بخش گردشگری خوراک است که سبب شد برای چهارمین بار نام ایران بر قله جشنواره بینالمللی پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک بدرخشد.
موفقیت گردشگری خوراک با معرفی غذاهای بومی ایران در سطح بینالملل
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی گفت: علاوه بر کشور ارمنستان تا کنون همکاریهای مشترک گردشگری خوراک و برگزاری رویدادهای تخصصی در کشورهای اطراف از جمله عمان، ترکیه، پاکستان و افغانستان نیز انجام گرفته و ادامه خواهد یافت.
به گزارش میراثآریا، مصطفی فاطمی با بیان این خبر گفت: طی چند سال گذشته با فعال شدن میز گردشگری خوراک ذیل دفتر توسعه گردشگری داخلی معاونت گردشگری، تلاش گستردهای برای معرفی و فراهم آوردن بستر آشنایی با غذاهای ایرانی انجام گرفته است.
او افزود: تولید محتوا به روشهای مختلف، برگزاری رویدادهای تخصصی از جمله نمایشگاه گردشگری خوراک و جشنوارههای مربوطه نمونهای از آن بوده است.
فاطمی ادامه داد: برگزاری جشنواره و نمایشگاه بینالمللی پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک ایران و ارمنستان به نام جشنواره ناواساد که در شهر سیسیان، کشور ارمنستان برگزار شد، نمونهای از اقدام اخیر در راستای انعکاس توانمندیهای کشورمان در بخش گردشگری خوراک است که سبب شد برای چهارمین بار نام ایران بر قله جشنواره بینالمللی پیوند فرهنگ و گردشگری خوراک بدرخشد.
موفقیت گردشگری خوراک با معرفی غذاهای بومی ایران در سطح بینالملل
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی گفت: علاوه بر کشور ارمنستان تا کنون همکاریهای مشترک گردشگری خوراک و برگزاری رویدادهای تخصصی در کشورهای اطراف از جمله عمان، ترکیه، پاکستان و افغانستان نیز انجام گرفته و ادامه خواهد یافت.
برچسب ها : گردشگری خوراک اقتصادسرامد گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی
اخبار روز
-
دوره بازاریابی گردشگری اختصاصی ایران برگزار میشود
-
ممنوعیت صید ماهی شیر در خلیج فارس و دریای عمان از 25 مرداد
-
امضا تفاهم نامه همکاری میان شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی ایران و سازمان حفاظت محیط زیست
-
ما متعهد و موظف به حفظ میراث طبیعی خزر هستیم
-
صدور دومین سند مالکیت تالاب در فارس به نام سازمان حفاظت محیط زیست
-
بازدید مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران
-
۲۰درصد کل تولیدات آبزیان زینتی کشور در تهران تولید می شود
-
پرورش جلبک محور جدید اقتصاد آبزی پروری خوزستان
-
رشد 21 درصدی سرمایهگذاری داخلی در مناطق آزاد طی چهار ماه نخست 1404
-
فعالیت حدود ۲۰۰۰ شناور در آبهای گلستان
-
مدیر عامل اسبق شرکت حمل و نقل ریلی رجا ، عضو هیات مدیره این شرکت شد
-
مناطق آزاد باید به موتور توسعه تجارت با همسایگان تبدیل شوند
-
کمک نیروگاه بعثت به تثبیت ولتاژ و تأمین برق در جنوب و شرق تهران
-
اعزام ناوگان اتوبوس برونشهری کشور برای بازگرداندن زائران
-
واکنش سریع فرودگاه امام(ره) به نخستین نقص فنی پرواز اربعین با تخصیص بهموقع هواپیمای جایگزین
-
تولید روزانه ۱۳۰۰ محصول پیشبینی وضع هوا برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی
-
افتتاح همزمان ۱۰ پاسگاه و قرارگاه پلیس راه در ۹ استان کشور
-
پیوند میراث و مردم راهبرد ملی ماست
-
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه جمهوری ارمنستان با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
-
اعزام و پذیرش بیش از ۱۰۹ هزار زائر اربعین از ابتدای ماه صفر در شهر فرودگاهی امام(ره)