تاریخ انتشار:1404/6/4
برگزاری نشست مشترک وزیر اقتصاد و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با فعالین اقتصادی چابهار

برگزاری نشست مشترک وزیر اقتصاد و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با فعالین اقتصادی چابهار

اقتصادسرآمد- با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد نشست مشترکی با حضور فعالین اقتصادی منطقه آزاد چابهار و استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش اقتصادسرآمد، رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در این نشست که با حضور استاندار سیستان و بلوچستان، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، فعالان اقتصادی، معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، با تأکید بر لزوم تمرکز بر زیرساخت‌های منطقه آزاد چابهار گفت: مدیرعامل سازمان  منطقه آزاد چابهار باید منابع درآمدی را به توسعه زیرساخت‌ها اختصاص دهد. با وجود ظرفیت‌های بالای گردشگری، چابهار هنوز فاقد یک فرودگاه استاندارد است. کلنگ‌زنی فرودگاه جدید در ماه آینده انجام خواهد شد که منابع مالی آن از محل درآمدهای منطقه تأمین می‌شود.
 
رضا مسرور با اشاره به نقش راهبردی چابهار در آینده اقتصاد کشور افزود: این منطقه به زودی به قطب سوم پتروشیمی کشور تبدیل خواهد شد که نقطه عطفی در توسعه اقتصادی محسوب می‌شود.
 
مسرور، راه‌اندازی خط کشتیرانی مستقیم بین مسقط و چابهار در هفته‌های آینده و اتصال ریلی این بندر به کریدورهای بین‌المللی شمال ـ جنوب و شرق ـ غرب، جایگاه چابهار را به عنوان محور اصلی اقتصاد دریامحور کشور تثبیت خواهد کرد.
 
وی در ادامه با انتقاد از شرایط چند سال اخیر مناطق آزاد تصریح کرد: در سه تا چهار سال گذشته بخشی از مزیت‌های قانونی مناطق آزاد از دست رفته و این مسئله جذب سرمایه‌گذاری را دشوار کرده است. بر همین اساس، اصلاح قانون مناطق آزاد در دستور کار قرار گرفته و تا دو ماه آینده در شورای عالی مطرح می‌شود. همچنین سند تحول مناطق آزاد که به موضوعاتی نظیر مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر درآمد و شرایط معافیت‌های مالیاتی می‌پردازد، به زودی در هیأت وزیران مورد بررسی قرار می‌گیرد. امیدواریم با اجرای این سند، طی دو سال آینده چهره‌ای متفاوت از مناطق آزاد را ببینیم.
 
گفتنی است، همزمان با این نشست، تفاهم‌نامه احداث یک‌هزار کلاس درس در جنوب استان سیستان و بلوچستان نیز به امضا رسید

برچسب ها : دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد اقتصادسرآمد وزیر امور اقتصادی و دارایی

اخبار روز
ضمیمه