تاریخ انتشار:1404/6/4
دیدار وزیر راه و شهرسازی با تولیت آستان قدس رضوی

هم‌زمان با هفته دولت و سفر وزیر راه و شهرسازی به خراسان رضوی انجام شد؛

دیدار وزیر راه و شهرسازی با تولیت آستان قدس رضوی

اقتصادسرآمد- وزیر راه و شهرسازی در سفر به خراسان رضوی با آیت الله مروی تولیت آستان قدس رضوی دیدار کرد.

به گزارش اقتصادسرآمد، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، شامگاه ۳ شهریور در سفر به استان خراسان رضوی که به مناسبت هفته دولت و برای افتتاح و بازدید از پروژه‌های استان انجام شد با آیت الله احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی دیدار و گفت‌وگو کرد.
 
 وزیر راه و شهرسازی در این دیدار، گزارشی از فعالیت‌های وزارت راه و شهرسازی در استان خراسان رضوی را در حوزه‌های مختلف حمل و نقلی و مسکن و شهرسازی تشریح کرد.
 
گفتنی است، وزیر راه و شهرسازی به نمایندگی از دولت، با هدف افتتاح ۱۲۹۶ پروژه دولت با اعتبار ۴۳ هزار میلیارد تومان و آغاز عملیات اجرایی ۶۹ پروژه با اعتبار پیش‌بینی‌شده ۱۶ هزار و ۵۸۶ میلیارد تومان در بخش‌های مختلف حمل و نقل و هواشناسی، مسکن، عمرانی، خدماتی، کشاورزی، صنعتی و شهری به خراسان رضوی سفر کرده است

برچسب ها : وزیر راه و شهرسازی اقتصادسرآمد آیت الله مروی تولیت آستان قدس رضوی

اخبار روز
ضمیمه