تاریخ انتشار:1404/8/21
توسعه آبزی‌پروری با بهره‌گیری از آب‌های شور در خراسان رضوی

توسعه آبزی‌پروری با بهره‌گیری از آب‌های شور در خراسان رضوی

اقتصادسرآمد- با تولید سالانه 13 هزار تن گوشت ماهی، توسعه آبزی‌پروری با بهره‌گیری از آب‌های شور در خراسان رضوی سرعت می گیرد.

به گزارش اقتصادسرآمد، سرپرست مدیریت امور شیلات و آبزیان خراسان رضوی در این باره گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی و محدودیت منابع آبی، خراسان رضوی توسعه آبزی‌پروری را با استفاده از آب‌های شور و استخرهای دو منظوره کشاورزی در دستور کار قرار داده است تا ظرفیت تولید ماهی در استان افزایش یابد.
 
محسن برخوردار در حاشیه دیدار با مدیر جهاد کشاورزی بردسکن ضمن اشاره به بیش از 23 هزار منبع آبی خراسان رضوی، افزود: خراسان رضوی از ظرفیت بالایی برای پرورش ماهیان سردآبی، گرم‌آبی و خاویاری برخوردار است و سالانه حدود 13 هزار تن گوشت ماهی تولید می‌شود که شامل ماهیان گرم‌آبی، سردآبی و خاویاری است.
وی ادامه داد: این شهرستان پتانسیل بالایی برای پرورش ماهیان گرم‌آبی، به ویژه کپور و تیلاپیا دارد و در صورت صدور مجوزها، امکان تولید سالانه پنج هزار تن ماهی تیلاپیا در این منطقه فراهم خواهد شد.
برخوردار با اشاره به حضور میلیونی زائران به مشهد مقدس گفت:  این موضوع فرصت مناسبی برای افزایش مصرف آبزیان ایجاد می‌کند، به همین منظور، دبیرخانه کمیته آبزیان با همکاری دامپزشکی و سازمان صمت تشکیل خواهد شد

برچسب ها : توسعه آبزي‌پروري اقتصادسرآمد خراسان رضوی

اخبار روز
ضمیمه