تاریخ انتشار:1404/9/26
از توسعه ورزش همگانی و بانوان حمایت می‌کنیم

مدیرکل امور مالیاتی قم:

از توسعه ورزش همگانی و بانوان حمایت می‌کنیم

اقتصادسرآمد- مدیرکل امور مالیاتی قمم با اشاره به محدودیت‌های بودجه‌ای سازمان امور مالیاتی افزود: بودجه سازمان امور مالیاتی کاملاً ملی است و منابع استانی ندارد، اما با این وجود تلاش کرده‌ایم در حد توان، از طریق مکاتبه و پیگیری با مرکز، همکاری و کمک لازم را انجام دهیم.

به گزارش اقتصادسرآمد، محمد رضایی با بیان اینکه ورزش بانوان تأثیر مستقیمی بر سلامت اجتماعی دارد، تصریح کرد: شادابی و نشاط کارکنان، به‌ویژه بانوان، باعث افزایش بهره‌وری و ارتقای نحوه برخورد با مراجعان می‌شود و از این منظر، حمایت از ورزش یک سرمایه‌گذاری اجتماعی محسوب می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی قم با اشاره به شعار «ورزش برای سلامتی، مالیات برای آبادانی» گفت: این شعار کاملاً دقیق و مبتنی بر واقعیت است. بخشی از مالیات بر ارزش افزوده‌ای که از مودیان دریافت می‌شود، به شهرداری‌ها، حوزه سلامت و صندوق بازنشستگی اختصاص می‌یابد.

وی با ارائه آماری افزود: در هشت ماهه نخست سال جاری، بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌های استان پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۴۰ درصد افزایش داشته است.

رضایی با اشاره به نقش این منابع در توسعه زیرساخت‌ها گفت: پروژه‌هایی نظیر تکمیل مجتمع‌های فرهنگی–تفریحی، احداث مجموعه‌های ورزشی و مراکز آب‌درمانی در قم، از محل همین عوارض مالیاتی تأمین و اجرا شده است.

مدیرکل امور مالیاتی قم همچنین پیشنهاد داد: اگر در سطح ملی و از طریق مجلس شورای اسلامی یا هیئت وزیران، نیم درصد از عوارض ارزش افزوده به‌صورت قانونی به ورزش استان‌ها اختصاص یابد، بسیاری از مشکلات مالی ورزش، بدون نیاز به اسپانسرهای مقطعی، برطرف خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به معافیت‌های مالیاتی گفت: باشگاه‌های ورزشی طبق قانون، در صورت انجام تکالیف قانونی و ارائه اظهارنامه، از مالیات معاف هستند، اما این معافیت به معنای عدم انجام وظایف قانونی نیست.

رضایی تأکید کرد: اداره‌کل امور مالیاتی قم آمادگی دارد مسائل و دغدغه‌های حوزه ورزش را دریافت و از مسیر قانونی به سازمان امور مالیاتی کشور منتقل کند تا با همکاری متقابل، به راه‌حل‌های مشترک برسیم.

وی در پایان با تقدیر از فعالان ورزشی استان، به‌ویژه در حوزه بانوان، گفت: موفقیت ورزشکاران قمی در تیم‌های ملی، مایه افتخار استان است و ما خود را موظف می‌دانیم در چارچوب قانون، حامی این مسیر باشیم.

برچسب ها : امور مالیاتی قم بانوان

اخبار روز
ضمیمه