تاریخ انتشار:1400/2/28
۷۴ درصد مرگ‌های کرونا در افراد بالای ۶۰ سال است

معاون درمان وزارت بهداشت:

۷۴ درصد مرگ‌های کرونا در افراد بالای ۶۰ سال است

اقتصادسرآمد - معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۷۴ درصد مرگ های کرونا در افراد بالای ۶۰ سال بوده است و در برخی استان‌ها که بیماران دیابت بیشتری داشتند تا ۸۰ درصد مرگ های کرونا در گروه سنی بالای ۶۰ سال بوده است.

به گزارش اقتصادسرآمد،  قاسم جان بابایی روز سه شنبه در وبینار توسعه شبکه دیابت کشور که در دانشگاه علو پزشکی تهران برگزار شد، افزود: تجربه دوران کرونا نشان داد گر چه این بیماری یک بیماری ویروسی و واگیر است اما بیماران متابولیک از جمله مبتلایان دیابت و افرادی که سیستم ایمنی ضعیف تری دارند بیشتر در خطر مرگ و میر کرونا قرار دارند.وی ادامه داد: در این زمینه آمار مرگ و میر کرونا در همه استان ها در اختیار داریم و مشخص است که در هر استان چند درصد شیوع دیابت داریم و چه میزان از مبتلایان کرونا جزو بیماران متابولیک یا دیابت هستند.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: تجربه این دوران نشان داد که باید در پذیرش و مراقبت از بیماران کرونا چه سرپایی و چه بستری حتما سوابق بیماری آنان را مد نظر قرار دهیم. به همین علت در بیمارستان های کشور بیماران متابولیک در بخش ها و حتی آی سی یوها تحت مراقبت های ویژه متخصصان داخلی قرار می گیرند و در بخش ها نیز جداگانه بستری می شوند تا تیم مراقبتی تخصصی داشته باشند.
جان بابایی گفت: برای کاهش مراجعات این بیماران خدمات تله مدیسین در برخی دانشگاه های علوم پزشکی راه اندازی شده است و تلاش می کنیم خدمات ویزیت و مشاوره مجازی به این بیماران ارائه شود. امیدواریم تعرفه خدمات ویزیت مجازی و نیز خدمات مراقبت از منزل هر چه زودتر در شورای عالی بیمه تصویب شود تا این خدمات هر چه بیشتر در کشور گسترش پیدا کند.
وی افزود: امیدواریم خدمات پیشگیری و تشخیصی و نوار قند خون را نیز تحت پوشش بیمه ببریم و داروهای بیشتری از داروهای مورد نیاز بیماران دیابت زیر پوشش بیمه برود.
وی ادامه داد: وب سایت اینترنتی نیز برای خدمات تله مدیسین طراحی شده که به زودی اعلام می شود. در پنج استان نیز خدمات بیماران نادر و مبتلا به دیابت به صورت تله مدیسین ارائه می شود و با همکاری سازمان غذا و دارو در تلاش هستیم تا انسولین قلمی این بیماران با استفاده از سامانه راه اندازی شده جلوی در منزل به بیماران دیابت تحویل شود.
باقر لاریجانی، رئیس شبکه دیابت کشور نیز در این وبینار گفت: تجویز برخی داروهای مورد نیاز بیماران دیابت از جمله انسولین قلمی بسیار مشکل است و پزشک مجبور است با وجود تراکم بیماران چهار یا پنج صفحه سوابق بیمار را ثبت و گزارش کند تا بیمار بتواند این دارو را بگیرد. اجرای چنین فرآیندی غیر عملی است و باید اصلاح شود.

 
 

 

برچسب ها : کرونا واکسن معاون وزیر

اخبار روز
ضمیمه