۱۲۳ هزاربرنامه تعمیرات نیروگاه برق تا اردیبهشت ماه انجام می شود
سخنگوی صنعت برق گفت: برنامه زمانبندی ۱۲۳هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی به گونهای تنظیم شده که تا نیمه اردیبهشت ۱۴۰۳ به پایان برسد و برای تابستان سال آینده آماده تولید حداکثری باشد.
به گزارش اقتصادسرآمد، مصطفی رجبی مشهدی به ایرنا اظهار داشت: هر ساله پس از یک دوره تولید حداکثری برق توسط واحدهای نیروگاهی در اوج بار تابستان، عملیات تعمیرات اساسی، بازدیدها و تعمیرات دوره ای واحدهای نیروگاهی بر اساس ساعت کارکرد معادل هر واحد، برنامه ریزی و انجام می شود.
وی ادامه داد: در تعمیرات واحدهای نیروگاهی نیاز به تعویض یا بازسازی برخی از قطعات است که عمدتا توسط شرکت های داخلی تامین و انجام می شود. تعمیرات اساسی نیازمند مهارت و کار تخصصی بوده که توسط کارشناسان و نیروهای داخلی انجام می شود.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: با کاهش مصرف برق و امکان خروج واحدهای نیروگاهی برای تعمیرات اساسی و دوره ای برنامه ریزی اجرای ۱۲۳ هزار مگاوات در بازه های مناسب تدوین شده است. همچنین ۱۰۹ هزار مگاوات تعمیرات نیروگاه های حرارتی شامل سیکل ترکیبی، بخار، گازی و هزار مگاوت نیروگاه اتمی و ۱۳ هزار مگاوات برقابی داریم که برنامه زمان بندی آن به گونه ای تنظیم شده که در ۱۵ اردیبهشت و قبل از شروع تابستان ۱۴۰۳ به اتمام برسد .
وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۳۵ هزار مگاوات از این تعمیرات در حال انجام بوده و یا خاتمه یافته است، گفت: با توجه به ظرفیت نامی نیروگاه های کشور که ۹۲ هزار مگاوات است، برخی از نیروگاه ها در این دوره یعنی از ابتدای مهر تا نیمه اردیبهشت بیش از یک نوبت نیاز به بازدید یا تعمیرات اساسی یا تعمیرات دوره ای دارند.
سخنگوی صنعت برق افزود: از ۱۳ هزار و ۷۸۲ مگاوات واحدهای برقابی تعمیرات چهار هزار و ۶۹۴ مگاوات آن به اتمام رسیده و در کل از ۱۲۳ هزار مگاوات نیروگاه های حرارتی ۳۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات از واحدها تعمیراتشان در حال انجام بوده یا به اتمام رسیده است. از ابتدای شروع فصل تعمیرات نیروگاهی و در ماه های مهر و آبان پیشرفت تعمیرات نیروگاه های کشور حدود ۳۰ درصد بوده که شروع رضایت بخشی برای تعمیرات واحدهای نیروگاهی است .
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
اخبار روز
-
تقابل ظرفیت و خدمات در عصر بی ثباتی
-
روایت ملتِ ایستادگی، همبستگی و امید از رمضان تا محرم
-
تا پایان امسال؛ ایجاد اسکله تفریحی در بندر ماهشهر
-
برات الکترونیک بانک تجارت؛ همچنان بر مدار خدمت
-
تلاش مضاعف همکاران، ضامن حرکت پرشتاب بانک سرمایه در مسیر رشد و توسعه
-
تاکید مدیرعامل بانک سینا بر نهادینهسازی ابزارهای نوین مالی در فرایند تامین مالی واحدهای تولیدی
-
سهم ۶۶ هزار میلیارد ریالی تسهیلات ساخت و ودیعه مسکن در بانک اقتصادنوین
-
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد
-
مجوز تاسیس نخستین صندوق سرمایه گذاری ارزی به بانک ملت اعطا شد
-
بانک مهر ایران در مسیر تبدیل شدن به بانک عامل اصناف کشور
-
«وینگر» ۱۳۰۰۰ تایی شد
-
استفاده از بازارهای بورس و سرمایه برای رونق بخشی به صنعت ساختمان ضروری است
-
سود بانک ملت در پایان سال مالی ۱۴۰۴ با جهش ۹۰ درصدی به ۲۶۱ همت رسید
-
ارائه خدمات چک در بستر اپلیکیشن «سرمایه»
-
امکان ثبتنام در دور جدید فروش خودروهای وارداتی در بانک اقتصادنوین فراهم شد
-
«بازارگاههای دیجیتال» میزبان نسخه جدید همراهبانک سپه شدند
-
ورود پساب کشاورزی و خانگی؛ معضل اصلی محیط زیست تالاب بین المللی انزلی
-
چرا سرزمین ۱۰۰۰برکه جنوب میزبان «آتوسا مومنی» شد؟
-
ابر بدهکاران صنعت برق صنایع فولادی و آلومینیوم هستند
-
مراسم تکریم مدیرکل پیشین و معارفه سرپرست جدید دفتر مرکزی حراست توانیر برگزار شد



