در جزیره کیش مطرح شد

اجرای طرح «هم‌پیوندی» استان‌ها با دریا با هدفگذاری ۲۷ نقطه در کشور

گروه دریامحور- امید عباسی - پس از افتتاح پایانه جدید مسافری فرودگاه بین‌المللی کیش به عنوان مکانیزه‌ترین و مدرن‌ترین پایانه مسافری و فرودگاهی کشور با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، اولین کارت پرواز اتوماتیک برای وی صادر شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، پایانه فرودگاه بین‌المللی کیش با قابلیت پذیرش سالانه ۶ میلیون مسافر و با زیربنای ۴۹ هزارمتر مربع به عنوان مدرن‌ترین فرودگاه کشور به شمار می‌آید.  فرودگاه مدرن کیش به دست متخصصان داخلی کشور احداث شده و شرکت‌های دانش بنیان داخلی با نقش آفرینی در احداث مکانیزه‌ترین فرودگاه کشور،‌ توانایی‌های خود را در عرصه بین المللی به رخ کشیدند.

تکمیل راهگذرها برای استفاده از فرصت‌های ترانزیتی ایران 

مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح ترمینال جدید فرودگاه بین‌المللی کیش با اشاره به تمایل کشورهای خارجی برای استفاده از فرصت‌های ترانزیتی ایران گفت: تکمیل راهگذرها با جذب سرمایه‌های خارجی به صورت جدی در دولت سیزدهم پیگیری می‌شود.وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رویکرد و جهت‌گیری جدیدی در مدیریت مناطق آزاد حاکم شده است، افزود: مناطق آزاد قرار است به فرصت‌های درخشان سرمایه‌گذاری و لجستیکی و ترانزیتی برای کشور تبدیل شود.
بذرپاش گفت: فرصت‌های ترانزیتی به عنوان ظرفیت تولید ثروت برای حال و آیندگان در مناطق آزاد به ویژه منطقه آزاد کیش تجلی می‌یابد. 
وی با اشاره به اهمیت و ظرفیت‌های مناطق آزاد کشور گفت: مناطق آزاد از جمله منطقه آزاد کیش باید دروازه‌های سرمایه‌گذاری برای کل کشور باشند و زیرساخت‌های فراهم شده در جزیره کیش از جمله پروژه فرودگاهی افتتاح شده، نه تنها برای توسعه این جزیره بلکه برای کل کشور تاثیرگذار خواهد بود چرا که می‌تواند موجب جذب سرمایه داخلی و خارجی شود.وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: جذب سرمایه‌گذاری و حضور سرمایه‌گذاران در کشور نیز بدون تجهیز فرودگاه‌ها و خدمات مناسب و به‌روز فرودگاه و افزایش پروازها ممکن نمی‌شود.
بذرپاش با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین پروژه‌های دولت در روزهای اخیر فراهم کردن و تسهیل شرایط در کشور برای افزایش جذب سرمایه‌گذاری خارجی است، افزود: سفرها و دیدارهای متعدد خارجی و همین طور جلساتی که با کشورهای منطقه با محوریت تکمیل کریدورها و استفاده از فرصت‌های ترانزیتی ایران برگزار می‌شود، ناظر به همین موضوع است.وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برگزاری اجلاس اکو  گفت: در این اجلاس همه کشورهای عضو به فرصت‌های ترانزیتی ایران اشاره کردند و همه تمایل به استفاده از این فرصت‌ها داشتند.وی با تاکید بر اهمیت تکمیل پروژه‌های مربوط به کریدورهای کشور یادآور شد: این پروژه‌ها به صورت روزانه توسط رئیس جمهور پیگیری می‌شود.
بذرپاش تاکید کرد: معتقدیم این پروژه‌ها و درآمدزایی حاصل از آن برای کشور و فرزندان این خاک آینده ساز است.وزیر راه‌ و شهرسازی با بیان اینکه هرماه تعدادی هواپیما خریداری می‌شود، گفت: تعداد قاب