دبیرکل سابق مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF)؛
مهمترین چالش اقتصاد انرژی در ایران تنش های سیاسی و ژئوپلیتیک است
دبیرکل سابق مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF))) گفت: برای بهره برداری از مزیت منابع انرژی سرشار در ایران و حضور فعال در بازارهای جهانی باید به کاهش تنش روی آورد.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمدحسین عادلی ضمن بررسی اهتمام همسایگان ایران به اولویت بندی برنامه های توسعه ای در حوزه انرژی افزود: عربستان با سرمایه گذاری ۱۸۶ میلیارد دلاری در انرژی های سبز و تجدیدپذیر، کاهش تولید کربن و حفظ محیط زیست، ویترین قدرت نفتی مسئولیت پذیر را از خود به جهانیان ارائه می دهد، قطر درصدد است بزرگترین صادرکننده ال ان جی در جهان باقی بماند، ترکیه می خواهد هاب گازی غرب آسیا و اروپا باشد و امارات برنامه جاه طلبانه ای برای افزایش سهم انرژی هسته ای در تامین الکتریسته اجرا می کند، اما ایران مشخص نیست چه راهبردی در اقتصاد انرژی دارد.
رئیس موسسه تحقیقات روند با اشاره به برنامه بلندمت کشورهای توسعه یافته و صنعتی برای تولید انرژی سبز گفت: بزرگترین واردکنندگان فعلی نفت و گاز در دنیا همچون چین، هند و اروپا، ۹۵ درصد سرمایه گذاری های مرتبط با انرژی را به انرژی های تجدیدپذیر و کاهش وابستگی به انرژی های فسیلی معطوف نموده و عملا زنگ خطر را برای صادرکنندگان نفت و گاز به صدا درآورده اند.
محمد حسین عادلی تاکید کرد: هشدارهای کارشناسان انرژی به کشورهای تولیدکننده نفت و گاز مبنی بر در پیش بودن آخرالزمان انرژی های فسیلی و بی نیازی اقتصادهای بزرگ به نفت و گاز را باید جدی گرفت و فرصت باقی مانده را برای کاهش اتکا به درآمدهای نفتی، غنیمت شمرد.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
-
وزارت نفت باید 20 درصد مازوت تولیدی را به صنعت بانکرینگ اختصاص دهد
-
صادرات ۲۹ میلیون تن محصول پتروشیمی در ۱۴۰۲
-
مهمترین چالش اقتصاد انرژی در ایران تنش های سیاسی و ژئوپلیتیک است
-
تکمیل آبرسانی به 5000 روستا در سال 1402
-
طرح کدینگ اختلالی در سوخت گیری ایجاد نمی کند
-
حدود ۳۰ میلیون کارت سوخت فعال در کشور وجود دارد
اخبار روز
-
سد کهیر؛ از مهار سیلاب تا تأمین پایدار آب شرب در سیستان و بلوچستان
-
ایمان، امید و اقتدار دریایی سه ضلع قدرت ملی ایران هستند
-
بازدید مقامات محیط زیست از طرح بومی جمعآوری آب باران در بندرلنگه
-
ایثار، یک کنش تاریخی زنده است نه خاطرهای متعلق به گذشته
-
نفتکش غولپیکر ۱۰۰ هزارتنی با رکورد ۱۴ روزه تعمیرات، به آب اندازی شد
-
کارخانه تن ماهی بندرعباس الگویی موفق برای رقابتپذیری در مسیر بازارهای منطقهای و جهانی
-
انعقاد دو تفاهمنامه با هدف توسعه ظرفیتهای تولید و سرمایهگذاری در هرمزگان
-
بازدیدرئیس سازمان شیلات ایران از چهارمین نمایشگاه صنایع دریایی بندرعباس
-
رونمایی از چهار محصول وطرح دانشبنیان شیلاتی
-
گرهگشایی از پروژههای مسکن ملی بندرعباس
-
آغاز ساخت بیش از ۶۱ هزار واحد در مازندران برای افتتاح دهه فجر
-
تأمین زمین برای هزاران خانوار کمبرخوردار
-
چالشهای تامین مالی توسعه سواحل مکران
-
چالشهای پیش روی صادرات خاویار ایران
-
واکاوی تکالیف برنامه هفتم برای صنعت بانکرینگ
-
چگونه می توان بانک دریایی تاسیس کرد؟
-
ظرفیتهای مغفولمانده پرورش ماهی در قفس را بالفعل کنید
-
واکاوی روند شکل گیری تمدن ها در کنار دریاها
-
نقش رسانه ها در توسعه دریایی ایران
-
واردات ۳۰ میلیون دلاری در مقابل صادرات ۳.۲ میلیارد دلاری!



