اجراي پايلوت توليد صدف خوراكي با هدف افزايش صادرات
اجراي طرح پايلوت توليد صدف خوراكي در استان بوشهر، در راستاي اجراي اهداف توسعهاي و ايجاد تنوع گونه در آبزي پروري، با هدف افزايش صادرات اجرا شده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، عقيل اميني اجراي طرح پايلوت توليد صدف خوراكي گفت : صدفهاي بومي خانواده ساكسترا و اويسترها در آبهاي خليج فارس و درياي عمان به علت قدرت پالايش ذرات تا ۱۰۰ ميكرون به عنوان يك فيلتر زيستي طبيعي به منظور حذف ذرات معلق در مجاري ورودي مزارع آبزي پروري، آببندانها، زهكشهاي خروجي مزارع پرورش ميگو و سواحل گردشگري در كشور مورد توجه قرار گرفته است.
عقيل اميني مديركل شيلات استان بوشهردرباره افزود: اجراي پايلوت توليد صدف خوراكي در راستاي اجراي اهداف توسعهاي و ايجاد تنوع گونه در آبزي پروري، با عنايت به استفتاي مرجع عاليقدر حضرت آيتالله علوي گرگاني اجرا شده است.
مديركل شيلات استان بوشهر ادامه داد: اين استفتا به شماره ۱۶۰۹۵ مورخ ۱۲/۰۲/۱۴۰۰ تاكيد دارد پرورش صدف براي خوراك مسلمين جايز نيست ولي براي مصارف ديگر غير خوراكي و درماني و همچنين صادرات به كشورهاي غير اسلامي كه خوردن صدف را جايز ميدانند اشكال ندارد.
وي خاطرنشان كرد: اين طرح در راستاي جهش توليد دانش بنيان و توليد فراوردههاي جانبي از پوسته صدف در صنايع دارويي اجرا شده است.
اميني بيان كرد: اين طرح براي استفاده از پلاكتهاي استخواني پوسته صدفهاي با عمر بيش از يكسال در ترميم جراحيهاي جمجمه و اعضاي بدن، نخ بخيه و انواع محصولات آرايشي و بهداشتي انواع كرمهاي مرطوب كننده، كرم پودر و جوان كننده پوست، انواع صابون و شامپو و لوازم آرايشي و تأمين ۶۵ درصد املاح كلسيم و منيزيم در جيره غذايي دام و طيور انجام شده است.
وي تاكيد كرد: اين طرح در اشتغال جوامع بومي و محلي، ارز آوري و صادرات محصولات توليدي و كاهش هزينه تمام شده توليد خوراك نقش مهمي دارد و توليد آن بلامانع بوده و اهداف برنامه هفتم توسعه كشور در استانهاي ساحلي جنوب كشور و بهويژه بوشهر مورد توجه قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
اخبار روز
-
تقابل ظرفیت و خدمات در عصر بی ثباتی
-
روایت ملتِ ایستادگی، همبستگی و امید از رمضان تا محرم
-
تا پایان امسال؛ ایجاد اسکله تفریحی در بندر ماهشهر
-
برات الکترونیک بانک تجارت؛ همچنان بر مدار خدمت
-
تلاش مضاعف همکاران، ضامن حرکت پرشتاب بانک سرمایه در مسیر رشد و توسعه
-
تاکید مدیرعامل بانک سینا بر نهادینهسازی ابزارهای نوین مالی در فرایند تامین مالی واحدهای تولیدی
-
سهم ۶۶ هزار میلیارد ریالی تسهیلات ساخت و ودیعه مسکن در بانک اقتصادنوین
-
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد
-
مجوز تاسیس نخستین صندوق سرمایه گذاری ارزی به بانک ملت اعطا شد
-
بانک مهر ایران در مسیر تبدیل شدن به بانک عامل اصناف کشور
-
«وینگر» ۱۳۰۰۰ تایی شد
-
استفاده از بازارهای بورس و سرمایه برای رونق بخشی به صنعت ساختمان ضروری است
-
سود بانک ملت در پایان سال مالی ۱۴۰۴ با جهش ۹۰ درصدی به ۲۶۱ همت رسید
-
ارائه خدمات چک در بستر اپلیکیشن «سرمایه»
-
امکان ثبتنام در دور جدید فروش خودروهای وارداتی در بانک اقتصادنوین فراهم شد
-
«بازارگاههای دیجیتال» میزبان نسخه جدید همراهبانک سپه شدند
-
ورود پساب کشاورزی و خانگی؛ معضل اصلی محیط زیست تالاب بین المللی انزلی
-
چرا سرزمین ۱۰۰۰برکه جنوب میزبان «آتوسا مومنی» شد؟
-
ابر بدهکاران صنعت برق صنایع فولادی و آلومینیوم هستند
-
مراسم تکریم مدیرکل پیشین و معارفه سرپرست جدید دفتر مرکزی حراست توانیر برگزار شد



