استفاده از پساب در «نیروگاه بیستون» دنبال شود

گروه استان ها- کرمانشاه- استاندار کرمانشاه بر لزوم استفاده از پساب تصفیه‌شده در نیروگاه بیستون تاکید کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد،  منوچهر حبیبی در بازدید از نیروگاه حرارتی بیستون کرمانشاه از اهمیت فعالیت نیروگاه‌ها در شرایط کنونی کشور که با ناترازی مواجهیم یاد کرد و گفت: انرژی برق امروز پیش‌نیاز هرگونه فعالیت اقتصادی و تولیدی در کشور است و هر سرمایه‌گذاری هم که وارد استان کرمانشاه می‌شود، ابتدا درباره شرایط تامین برق سوال می‌کند.
استاندار کرمانشاه از ظرفیت منصوبه ۲۲۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های برق استان کرمانشاه هم یاد کرد و ادامه داد: خوشبختانه در زمینه تامین برق زیرساخت‌های خوبی داریم و 220 مگاوات ظرفیت تولید داریم و این در حالیست که پیک مصرف برق ما در استان حدود ۹۰۰ مگاوات است.
حبیبی خواستار توجه ویژه به مباحث زیست محیطی در تولید برق شد و با بیان اینکه در کرمانشاه مشکل حادی از نظر آلودگی هوا نداریم، اظهار کرد: دغدغه اصلی ما تامین آب با توجه به محدودیت منابع آبی است.
استفاده از پساب در «نیروگاه بیستون» دنبال شود
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه