مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری مطرح کرد:

بررسی چالش‌های منطقه ساری باحضور مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران


گروه استان ها- سهیلا مرآتی، مازندران - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری گفت : مدیر عامل در این بازدید توصیه کرد؛ برای اجرای صحیح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید تعامل مستمر با دستگاه‌های اجرایی و مسئولان استانی برقرار باشد.
به گزارش اقتصادسرآمد، سبحان رجب پور مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری بیان کرد : کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، از تاسیسات نفتی این منطقه بازدید کرد و از نزدیک با همکاران حاضر دیدار و گفت‌وگو داشت .
سبحان رجب پور اظهار کرد: ویس‌کرمی از انبار نفت منطقه ساری، تاسیسات گاز مایع شهید تندگویان و زمین سوخت‌گیری بازدید کرد و در جریان نیازمندی‌ها و چالش‌های موجود قرار گرفت.رجب‌پور ادامه داد: مدیرعامل با تأکید بر اهمیت هماهنگی با مسئولان ارشد استانی گفت: «برای اجرای صحیح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید تعامل مستمر با دستگاه‌های اجرایی و مسئولان استانی برقرار باشد.»مدیر منطقه ساری اذعان کرد: وی همچنین بر صرفه‌جویی در مصرف، فعال بودن میترهای بارگیری، اجرای طرح کهاب و استفاده بهینه از ظرفیت‌های بالقوه منطقه تأکید کرد و دستورات لازم را صادر نمود.در پایان این بازدید، ویس‌کرمی با قدردانی از تلاش‌های مدیر و کارکنان منطقه اظهار داشت: «با توجه به حجم بالای عملیات، انگیزه و تلاش بی‌وقفه شما و به‌روز نگه داشتن  تجهیزات عملیاتی جای  تقدیر دارد.»
بررسی چالش‌های منطقه ساری باحضور مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه