مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه حضرت قمربنی هاشم( ع)

اجرای طرح نهضت و خیزش علمی بسیج در چهارمحال‌ و بختیاری 

گروه استان ها- زهرا مصطفوی ، شهرکرد- مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام از اجرای طرح «نهضت و خیزش علمی بسیج » در چهارمحال‌وبختیاری خبرداد.در ادامه رویداد ملی «مدار امید» با شعار محوری« ریشه ای ترین جهاد، امیدآفرینی است»، نشست خبری مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام استان چهارمحال و بختیاری در شهرکرد برگزار شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، سرهنگ پاسدار محمدجواد تجویدی در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت امیدآفرینی در جامعه نخبگان برای پیشرفت کشور و نقش رسانه ها در این امر مهم،  گفت: امروز جهاد امیدآفرینی مهم‌ترین وظیفه نیروهای انقلابی، به‌ویژه در حوزه علم و فناوری است. طرح نهضت و خیزش علمی بسیج، گامی بنیادین برای حل مسائل واقعی کشور با بهره‌گیری از توان نخبگان و ظرفیت‌های مردمی است.
وی افزود: این طرح در سه بخش اصلی طراحی شده که نخستین بخش آن به شبکه‌سازی، گفتمان‌سازی، جریان سازی و امیدآفرینی است.
تجویدی خاطرنشان کرد: در این راستا، اقداماتی مانند ساماندهی نهادهای مردمی، ایجاد خانه‌های نخبگان بسیج و تشکیل گروه‌های مسئله‌محور در شهرستان‌ها انجام می‌شود.مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (علیه السلام) با تشریح بخش اول نهضت و خیزش علمی جدید، اظهار کرد: طرح ساماندهی نهادهای مردمی، خانه نخبگان بسیج، جشنواره جهادگران علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، جشنواره شهید چمران، جشنواره سرآمدان فناوری و صنعت، خبرگزاری علم و فناوری و تدوین نظام مسائل و درختواره های دانشی در این بخش گنجانده شده اند.
وی، با اشاره به ساختار شبکه‌ای این طرح، چهار بخش اصلی آن را شامل؛ شبکه سفارش‌دهنده، پاسخ‌دهنده، پشتیبان و ناظر دانست و بیان کرد: از طریق این مدل، مسائل اولویت‌دار صنعت و جامعه شناسایی شده، به دانش تبدیل می‌شوند و راه‌حل‌های بومی توسط نخبگان متعهد ارائه می‌شود.
اجرای طرح نهضت و خیزش علمی بسیج در چهارمحال‌ و بختیاری 
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه