اهدای ۲۵ دستگاه کولر به مددجویان بهزیستی با مشارکت  منطقه ویژه پارس عسلویه


گروه استان ها- کرمپورنیا ، بوشهر- در پی بازدیدهای میدانی رئیس اداره بهزیستی شهرستان عسلویه از منازل مددجویان، که شمار این دیدارها به ۳۵ خانواده رسید، ۲۵ دستگاه کولر به خانواده‌های تحت حمایت این اداره اهدا شد. این اقدام با هدف بهبود شرایط زندگی مددجویان در فصل گرم تابستان و با اولویت خانواده‌های دارای سرپرست زن یا مرد انجام گرفت.
به گزارش اقتصادسرآمد، این کولرها با حمایت شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس عسلویه تهیه و در اختیار خانواده‌های نیازمند قرار گرفتند؛ اقدامی انسانی که گامی مؤثر در کاهش مشکلات معیشتی و رفاهی مددجویان به شمار می‌آید.
رئیس بهزیستی عسلویه ضمن قدردانی از این مشارکت ارزشمند گفت:«با توجه به شرایط آب‌وهوایی سخت و گرمای طاقت‌فرسای جنوب، تأمین وسایل سرمایشی برای خانواده‌های کم‌برخوردار یک ضرورت انکارناپذیر است. خوشبختانه با همراهی شورای راهبردی، توانستیم بخشی از این نیاز فوری را برطرف کنیم. امیدواریم این همکاری‌های دلسوزانه ادامه‌دار باشد.»
این حرکت در ادامه رویکرد انسان‌محور سازمان بهزیستی و با هدف توانمندسازی و ارتقای کیفیت زندگی خانواده‌های تحت پوشش انجام شد و بازدیدهای میدانی و شناسایی نیازها، همچنان با جدیت در دستور کار این اداره قرار دارد
اهدای ۲۵ دستگاه کولر به مددجویان بهزیستی با مشارکت  منطقه ویژه پارس عسلویه
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه