استاندار بوشهرخبر داد :

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۰ پروژه بندری و دریایی با سرمایه‌گذاری 15 هزار میلیارد ریال در هفته دولت 


همزمان با نخستین روز از هفته دولت، در آیینی با حضور استاندار بوشهر عملیات اجرایی و بهره‌برداری از ۱۰ پروژه در حوزه توسعه زیرساخت‌های بندری، دریایی و تجهیزات ایمنی با ۱۵ هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بوشهر آغاز شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، استاندار بوشهر در این آیین با بزرگداشت هفته دولت اظهار کرد: دکتر پزشکیان رئیس‌جمهوری بر توسعه اقتصاد دریامحور تاکید دارد و در استان بوشهر، متناسب با ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود، برای توسعه بنادر اهتمام می‌ورزیم. 
وی افزود: امروز 10 پروژه بندری و دریایی با سرمایه‌گذاری بیش از 15 هزار میلیارد ریال در شهرستان بوشهر، افتتاح یا کلنگ‌زنی شده و در سایر شهرستان‌های ساحلی استان نیز پروژه‌های ارزشمندی اجرایی یا افتتاح می‌شود. 
استاندار بوشهر یادآور شد: افتتاح و اجرای این پروژه‌ها نقش مهمی در ارتقای ایمنی دریانوردی، توسعه صادرات و واردات کالا، جذب سرمایه‌گذاران و بهبود عملکرد بندر بوشهر خواهد داشت.
محمد شکیبی‌نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز با تقدیر از توجه ویژه استاندار بوشهر به حوزه بنادر، ضمن تشریح جزییات پروژه‌های افتتاحی گفت: احداث اسکله ۱۲۰ متری پایانه ترانزیت و صادرات در مجتمع بندری نگین با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال، تهیه و خرید تجهیزات مخابرات و الکترونیک با ۶۶۰ میلیارد ریال شامل گیت مترویی، ریدر تشخیص چهره، راه‌بند خودرویی، دوربین پلاک‌خوان، تجهیزات ایکس‌ری و تجهیزات مراکز کنترل دریایی، همچنین تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات خشکی با یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال شامل دو دستگاه آمبولانس و یک خودروی آتش‌نشانی نردبان‌دار ۳۲ متری، از جمله طرح‌های افتتاحی هستند.
وی افزود: تعمیرات اساسی بارج «جوشن» با ۴۴۰ میلیارد ریال و خرید شناور ناجی ۵۶ با یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای ایمنی دریایی نیز از دیگر پروژه‌های افتتاحی در شهرستان بوشهر محسوب می‌شوند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: پروژه‌هایی که عملیات اجرایی آنها آغاز شده نیز شامل تعمیر اساسی اسکله‌های ۸ تا ۱۳ بندر بوشهر با یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، تعمیر اساسی سقف انبارهای یک تا هشت بندر بوشهر با ۲ هزار میلیارد ریال و ایجاد انبار و خرید قطعات یدکی شناورهای جست‌وجو و نجات در بندر بوشهر و بنادر تابعه با یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است.
وی یادآور شد: از دیگر پروژه‌های عملیاتی شده می‌توان به تعمیر اساسی جرثقیل ۱۵۵۰ ال‌جی با ۲۷۰ میلیارد ریال و لایروبی پای اسکله‌های کانال بندر بوشهر با پنج هزار میلیارد ریال اشاره کرد.
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۰ پروژه بندری و دریایی با سرمایه‌گذاری 15 هزار میلیارد ریال در هفته دولت 
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه