وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیات دولت:

وام ۲۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۱۲ درصد  به رانندگان و کامیون‌داران پرداخت می شود

وزیر راه و شهرسازی، از گرفتن مجوز برای پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۱۲ درصد به رانندگان و کامیون‌داران خبر داد.
به گزارش اقتصاد سرآمد،  فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: مقرر شد با عدد ۶ هزار میلیارد تومانی که در بودجه‌ریزی سال بعد هم وجود دارد، با نهادهای حمایتی و پشتیبانی‌هایی که انجام می‌شود؛ به تعداد بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر از بین آن ۸۵۰ هزار نفر که دهک یک تا چهار هستند، تسهیلات ویژه در پیشرفت فیزیکی‌های مختلف دهیم. اگر پیشرفت فیزیکی آنها کمتر از ۱۰ درصد است بتوانیم کمک کنیم تا سریع‌تر خانه‌دار شوند و اگر پیشرفت فیزیکی آنها بالاتر است تسهیلات به نحوی داده شود تا زودتر تکمیل شوند و از باقی دهک‌هایی که در آپارتمان مسکونی هستند عقب نیافتند. این امر کمک می‌کند تا برای دهک‌های یک تا چهار مشمول این قانون اتفاق بهتری رقم بخورد.
صادق درباره بسته حمایتی صنایع با توجه به تغییرات تالار اول و دوم مرتبط با حمل و نقل عمومی نیز توضیح داد: امروز دو مصوبه در این رابطه گرفتیم. یکی از مصوبات درباره تولیدکنندگانی است که مواد اولیه در تولید دارند و ربط به حمل و نقل عمومی جاده‌ای، ریلی، کشتی و هواپیما دارد تا بتوانند با اوراق گام، فاصله بین تالار اول و دوم را جبران کنند. بازرگانان و واردکنندگان که بیشتر مربوط به صنعت هوایی، کشتیرانی و حمل و نقل ریلی هستند نیز مشمول اوراق گام می‌شوند.
وی گفت: برای رانندگان و کامیون‌داران نیز این مصوبه را گرفتیم. به هر حال قطعات و لاستیکی که به دست اینها می‌رسد افزایش قیمت پیدا کرده است لذا با این مصوبه مجوز وام ۲۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۱۲ درصد با بررسی‌هایی که نسبت به عملکرد رانندگان انجام می‌شود را گرفتیم تا به این قشر زحمت کش کمک‌های ویژه کنیم.
وام ۲۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۱۲ درصد  به رانندگان و کامیون‌داران پرداخت می شود
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه