مدیر کل اداره میراث فرهنگی و گردشگری گلستان : 

نوروزگاه در نوارساحلی  خلیج گرگان برگزارمی شود

 
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان از برگزاری نوروزگاه‌ها در نوار ساحلی خلیج گرگان همزمان با نوروز ۱۴۰۵ خبر داد.
به گزارش اقتصادسرآمد، فریدون فعالی به مانا اظهار داشت: ستاد تسهیلات سفر‌های نوروزی استان به منظور خدمات رسانی مناسب به مسافران ورودی به استان در نوروز ۱۴۰۵ به طور مرتب با حضور نمایندگان ۱۴ کمیته عضور به مرتب تشکیل جلسه می‌دهد.
مدیر‌کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان، با اشاره به اینکه سواحل استان به عنوان یکی از اصلی‌ترین جاذبه‌های گردشگری گلستان محسوب می‌شوند و بحش اعظم گردشگران ورودی به این مناطق وارد می‌شوند، گفت: به همین منظور تلاش می‌شود تا با ایجاد جاذبه‌های خاص بتوانیم از این گردشگران استقبال کنیم.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان خاطرنشان ساخت: در همین راستا بر اساس تصمیمات اخذ شده مقرر شده است تا شاهد برگزاری نوروزگاه‌ها در نوار ساحلی خلیج گرگان همزمان با ایام نوروز ۱۴۰۵ باشیم.
فعالی با تاکید بر اینکه برای برگزاری شایسته نوروزگاه‌ها در نوروز ۱۴۰۵ برنامه‌ریزی ویژه‌ای صورت گرفته است، اذعان داشت: برگزاری بازارچه‌ها و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در ایام نوروز با مشارکت و همکاری سایر دستگاه‌ها و مدیریت اتحادیه صنایع‌دستی استان نیز در قالب نوروزگاه‌های ساحلی برگزار خواهد شد.
به گفته مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان، این اتحادیه نماینده بیش از ۴۰ هزار هنرمند و صنعتگر صنایع‌دستی استان است که تولیدات و محصولات این هنرمندان را در این نمایشگاه‌ها و با حضور همین هنرمندان عرضه خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های بالقوه در حوزه‌های مختلف مرتبط با صنعت گردشگری در گلستان باعث شده این استان ساحلی همواره در پیک سفر به عنوان یکی از مقاصد اصلی گردشگری کشور مطرح باشد، گفت: گلستان یکی از استان‌های پیشرو در حوزه فعالیت‌های ستاد اجرایی خدمات سفر بوده است که امیدواریم در ایام نوروز نیز با برنامه‌ریزی مناسب و هماهنگی بین بخشی در زمینه میزبانی از هم‌وطنان و گردشگران ورودی به استان موفق عمل کنیم.
نوروزگاه در نوارساحلی  خلیج گرگان برگزارمی شود
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه