استاندارکرمانشاه :

 فعالیت ۴۸ هزار عضو داوطلب هلال‌احمر کرمانشاه سرمایه بزرگی برای خدمات‌رسانی است

گروه استان ها- کرمانشاه - استاندار کرمانشاه با بیان اینکه هر داوطلب هلال احمر یک «سفیر صلح» برای ترویج فرهنگ امدادگری است، وجود بیش از ۴۸ هزار عضو داوطلب در استان را سرمایه‌ای بزرگ دانست و تاکید کرد باید روز به روز بر تعداد این اعضا افزوده شود چرا که پرسنل اداری به تنهایی توان مقابله با بحران‌های بزرگ را ندارند.
به گزارش اقتصادسرآمد، منوچهر حبیبی به همراه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه از بخش‌های مختلف جمعیت هلال احمر استان بازدید و در نشست با مدیران و داوطلبان این جمعیت، ضمن تبریک هفته هلال احمر، از تلاش‌های شبانه‌روزی آنان به ویژه در ایام تعطیلات نوروز و جریان جنگ رمضان قدردانی کرد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به جایگاه والای این نهاد بشردوستانه اظهار داشت: اساس هلال احمر بر صلح و آرامش بنا شده است. هر جا که ندای انسانیت بلند شود و فردی در سخت‌ترین شرایط - از کوهستان و جاده گرفته تا سیل و طوفان - یاری بطلبد، هلال احمر به عنوان نخستین مأمن در صحنه حاضر می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه کار در این نهاد فراتر از وظایف اداری است، تصریح کرد: کسی که مهر و عشق به همنوع در دل نداشته باشد، نمی‌تواند در دل طوفان و زلزله جان خود را برای نجات دیگران به خطر بیندازد. پرسنل هلال احمر انسان‌دوستانی عاشق هستند که حضورشان به جامعه اعتماد و آرامش تزریق می‌کند.
حبیبی خطاب به امدادگران افزود: وقتی در یک حادثه گفته می‌شود هلال احمر آمد، لرزه بر اندام اضطراب می‌افتد و آرامش جایگزین می‌شود. دعای خیر آسیب‌دیده برای شما، هم در دنیا و هم در آخرت گره‌گشای سختی‌هاست.
استاندار کرمانشاه با ابراز رضایت از عملکرد این جمعیت، تصریح کرد: در جریان جنگ رمضان و بارندگی‌های شدید سال گذشته، شاهد حضور مخلصانه نیروهای هلال احمر در دل صحنه‌ها بودیم. کمترین میزان نارضایتی گزارش شد و مردم از حضور به موقع امدادگران احساس آرامش داشتند.
 فعالیت ۴۸ هزار عضو داوطلب هلال‌احمر کرمانشاه سرمایه بزرگی برای خدمات‌رسانی است
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه