پرداخت اعتبار اشتغالزایی دستگاه‌ها  فقط  با ارائه گزارش عملکرد 

دادن مابقی اعتبار اشتغالزایی دستگاه‌ها منوط به ارائه گزارش عملکرد درخصوص دریافت ۲۰ درصد از اعتبارات درنظرگرفته شده‌است.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمدباقر نوبخت در حاشیه جلسه فراکسیون تولید و اشغال مجلس در مناطق روستایی و عشایری با بیان اینکه ما دو طرح برای اشتغال در دستور کار داریم افزود: یک طرح که از دو سال قبل آغاز شد در خصوص اشتغال در مناطق روستایی و عشایری بوده است.
وی اضافه کرد: منابع لازم برای اجرای این طرح از یک و نیم میلیارد دلار تسهیلاتی که می بایست از صندوق توسعه ملی استفاده شود تامین شده است.
نوبخت گفت: نظام بانکی نیز به همین اندازه و معادل ریالی یک و نیم میلیارد دلار را اضافه خواهد کرد تا بتوانیم تسهیلات ارزان قیمت در اختیار متقاضیان اشتغال در مناطق روستایی و­­عشایری قرار دهیم.
وی با بیان اینکه این سیاست یک بخش از طرح اشتغال بوده و اکنون در دست اجرا­ است افزود: درجلسه امروز در خصوص نحوه عملکرد و اشکالات در مسیر اجرای­ این طرح بحث و بررسی شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: مشخص شده که از این یک و نیم میلیارد دلار چیزی معادل یک میلیارد و 255 میلیون دلار­ از سوی صندوق توسعه ملی اختصاص داده شد که معادل ریالی ان بیش از 6 هزار و 600 میلیارد تومان است.
نوبخت افزود: باید پیگیری کنیم که آیا بانک ها به همین میزان پرداخت کرده اند و کارها تا چه حدی پیش رفته است که این کار جزو برنامه های نظارتی فراکسیون اشتغال و تولید مجلس است.
وی با بیان اینکه یک برنامه اشتغال فراگیر نیز داریم گفت: اشتغال فراگیر فراتر از مناطق روستایی و عشایری است.
نوبخت اضافه کرد: برای این کار تبصره 18 مشخص کرد­ از منابع مختلف تسهیلات بانکی، صندوق توسعه ملی و همچنین از ردیف هایی که در تبصره 18 قانون بودجه سال 1398 معین شد باید بتوانیم حدود 980 هزار فرصت شغلی­ ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد : در این خصوص و برای ایجاد فرصت های ­شغلی­ در حوزه های مختلف از جمله بخش مسکن ­بافت های فرسوده، صنعت و معدن، کشاورزی، میراث فرهنگی و گردشگری و برای سیاست های فعال بازار کار و در بخش­ فرهنگ و هنر چه زمینه هایی وجود دارد .
نوبخت گفت: این 980 هزار فرصت شغلی محصول فعالیت در تک تک این بخش هایی است که در قالب هشت برنامه ترسیم شده است.
نوبخت با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه و فراکسیون اشتغال مجلس دو کار را باید انجام دهندگفت: سازمان برنامه و بودجه وظیفه برنامه ریزی و تامین بودجه لازم و ابلاغ آن به دستگاه های مسئول را بر عهده دارد.
وی افزود: سازمان برنامه و بودجه ضمن اینکه خود نظارت بر اجرای این موضوع را دارد، فراکسیون اشتغال مجلس نیز که قانون اولیه را تصویب کرده است، نظارت بر این برنامه ها را در مرحله اجرا بر عهده خواهد داشت.
نوبخت گفت: در جلسه آینده بانک هایی که در این خصوص قبول مسئولیت کرده اند و نیز دستگاه هایی که 20 درصد اعتبارات لازم در خصوص ایجاد اشتغال از 980 هزار فرصت شغلی را دریافت کرده اند باید گزارش خود را ارائه دهند تا بتوانند بقیه ­اعتبارات را دریافت کنند.
وی تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد که در هر جلسه افراد ذیربط در این خصوص دعوت شده و از آنان گزارش کار در خصوص ایجاد اشتغال گرفته شود تا محصول همکاری میان فراکسیون اشتغال مجلس با سازمان برنامه و بودجه و دستگاه های اجرایی و نظام بانکی به ایجاد شغل برای جوانان منجر شود.
نوبخت با بیان اینکه 980 هزار شغل تا پایان امسال باید ایجاد شود و این برنامه دست یافتنی است گفت:­ در حال حاضر مشخص شده به عنوان مثال در حوزه مسکن 200 هزار واحد مسکونی بافت فرسوده احیاء شود که اعتبار آن مشخص است و در طول یک سال اگر این کار انجام شود، به همان میزان شغل ایجاد خواهد شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به ­­احداث 50 هزار واحد مسکونی در روستاها و 50 هزار واحد مسکونی حمایتی در شهرها افزود: هر کدام از این برنامه ها مشخص شده و میزان اشتغال هر یک از انها نیز تعیین شده است.تسنیم
پرداخت اعتبار اشتغالزایی دستگاه‌ها  فقط  با ارائه گزارش عملکرد 
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه