دادستان خرم آباد:
رونق صنایع موجب اشتغال پایدار در جامعه می شود
به گزارش اقتصاد سرآمد - دادستان عمومی و انقلاب خرم آباد گفت: حفظ صنایع فعال و رونق بخش تولید موجب اشتغال پایدار می شود که در این راستا باید برنامه های حمایتی از بنگاه های اقتصادی به درستی اجرایی شود.
سعید رازانی روز سه شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان بروجرد در محل فرمانداری افزود: در شرایط فعلی جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی ضروری است.
وی اظهار داشت: در این راستا تلاش می شود مشکلات پیش روی صنایع و واحدهای تولیدی شناسایی، به صورت کارشناسی برطرف و از بروز مسائل کارگری و صنفی جلوگیری شود.
وی با تاکید بر حمایت همه جانبه از کالای ایرانی و تولید ملی اظهار داشت: یکی از اصلی ترین دلایل تعطیلی واحدهای تولیدی، مشکلات مالی و بانکی است که با توجه به استقرار بیشترین واحدهای صنعتی استان در بروجرد، اقدامات حمایتی از تولیدکنندگان این منطقه با جدیت پیگیری می شود.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت لرستان نیز گفت: جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی باعث حل مشکلات تعداد بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی شده است.
محمدرضا صفی خانی با اشاره به استقرار 33 درصد صنایع لرستان در بروجرد افزود: این واحدها، پویا و فعال هستند و اهداف مطلوبی در راستای افزایش تولید و اشتغال دارند.
وی ادامه داد: کارخانجات نساجی، زاگرس خودرو و اکسیر بروجرد از واحدهای صنعتی بزرگ لرستان هستند که ادامه فعالیت موفق آنان نیازمند حمایت های مستمر دستگاه های مختلف است.
مجموع واحدهای صنعتی استان یکهزار و 655 باب با سرمایه ثبتی 30 هزار و 880 میلیارد ریال است که با توجه به ایجاد این واحدها از سال های گذشته تاکنون سرمایه اصلی این واحدها بیش از رقم ثبت شده می باشد.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
-
نگاه ویژه اسلام به «اقتصاد مقاومتی»/اقتصاد مستقل یکی از شرایط حیات ملی است
-
رونق صنایع موجب اشتغال پایدار در جامعه می شود
-
شهرکهای صنعتی بیانگر عینی اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی
-
کارآفرینی بانوی چابهاری برای 120هنرمند زن
-
رقابت شدید کشورها در حمایت از بخش کشاورزی
-
پرواربندی، برگ زرین اقتصاد مقاومتی
-
بازخوانی یک برند «درسا»نامی برای ایران
اخبار روز
-
ضرورت بهره گیری از فناوری های نوین در بازسازی زنجیره های تامین شیلات
-
جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی برای توسعه امکانات گردشگری در سواحل پارسیان
-
2741 اتاق؛ آماده اسکان گردشگران در نوار ساحلی مکران
-
تشکلها سنگرگاه دفاع از کیان اقتصادی کشور هستند
-
لزوم استقرار مدیریت یکپارچه برای شتاببخشی به توسعه منطقه آزاد اروند
-
منشأ آلودگی قشم کشتی فله بر خارجی است
-
از سرگیری پروازهای برنامهای فرودگاه بندرعباس از ۲۴ مردادماه
-
افزایش ۱۹ درصدی تردد ناوگان ترانزیتی در مرز بازرگان
-
ضرورت بازنگری در ملاحظات پدافند غیرعامل اصفهان
-
انتقاد از اخذ مالیات چندباره در زنجیره توزیع و فروش کالا
-
آلودگی نفتی در مسیر آبشیرینکنهای قشم نیست
-
۱۲ همت برای شتاببخشی به توسعه گردشگری
-
ارتقای ایمنی، محور اصلی مدیریت سیر و حرکت در شرایط عادی و اضطراری است
-
افزایش تعداد قطارها به مقصد مشهد در روزهای پایانی ماه صفر
-
در دوران جنگ، هند در تامین دارو همکاری و همراهی مناسبی با ایران داشت
-
پیام رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی به مناسبت روز منطقهای دریای کاسپین
-
کاهش تأخیر کشتیها هنوز به معنای برنامهپذیری بهتر نیست
-
رشد ۸.۵ درصدی حمل هوایی، تصویر کاملی از تجارت جهانی نمیدهد
-
از ابتدای تابستان بیش از ۸ هزار تماس با برق پایتخت توسط هوش مصنوعی پیگیری شده است
-
صنایع کوچک و متوسط، موتور محرکه توسعه متوازن صنعتی کشور هستند



