تاریخ انتشار:1403/9/11
سفر مدیران 3 شرکت بورسی به امارات برای حضور در بلاک فرایدی دبی؟

سفر مدیران 3 شرکت بورسی به امارات برای حضور در بلاک فرایدی دبی؟

اقتصادسرآمد- با بررسی صورت‌های مالی شرکت‌های زیرمجموعه سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) در حوزه‌های مختلف مالی، مدیریتی و ارزش‌آفرینی طی دو سال اخیر، عملکرد ضعیف مدیریت این مجموعه، به‌ویژه آقای الف بر کسی پوشیده نیست.

به گزارش اقتصادسرآمد، اطلاعات رسمی منتشرشده در سامانه کدال نیز گواهی روشن بر بحران عملیاتی و فقدان تصمیم‌گیری مؤثر در این مجموعه عظیم است، که اکنون به وضوح در شرکت‌های تابعه این هلدینگ نمود یافته است.
نکته جالب توجه این است که در شرایط حساس کنونی بازار سرمایه، که شرکت‌های معدنی و فولادی با مشکلاتی نظیر کمبود برق و گاز، تعطیلی‌های مکرر و چالش‌های کارگری مواجه‌اند، آقای الف به همراه آقای ک، معاون مالی ومعادن، در روزی که سهام این نهاد مالی در بازار صف فروش بوده است، به دبی سفر کرده‌اند. 
در این سفر، آقای الف مدیرعامل تازه‌وارد شرکت فولادی، آقای ع مدیرعامل شرکت ص و آقای ر معاون مدیرعامل نیز حضور داشته‌اند. این افراد به مدت پنج روز برای شرکت در نمایشگاه صنعت ساختمان دبی (Big 5) در امارات متحده عربی به سر برده‌اند.
برآورد هزینه این سفر پنج‌روزه، شامل ویزا، پرواز، هتل، هزینه‌های روزانه و حق مأموریت، حداقل ۴۰۰ میلیون تومان به ازای هر نفر بوده است. این هزینه‌ها، که مستقیماً از جیب سهامداران این سه شرکت بورسی تأمین شده است، پرسش‌های جدی را به دنبال دارد.
با توجه به اینکه شرکت ومعادن به‌عنوان یک نهاد مالی تنها یک پروژه ساختمانی متوقف و یک شرکت ورشکسته در سواحل شمالی کشور دارد، و همچنین شرکت  که تولیدکننده کنسانتره و گندله است و شرکت فولاد  که شمش فولادی تولید می‌کند، هیچ‌گونه ارتباط مستقیم یا محصولی مرتبط با صنعت ساختمان ندارند، شرکت در نمایشگاه صنعت ساختمان دبی چه توجیهی می‌تواند داشته باشد؟
این در حالی است که همزمان، دو رویداد مرتبط و مهم، یعنی نمایشگاه‌های متافو و کانمین در ایران برگزار شده‌اند و می‌توانستند اهداف حرفه‌ای‌تری را برای این شرکت‌ها محقق کنند.
شاید هم‌زمانی این سفر با رویداد سالانه «حراج فوق‌العاده دبی» و مناسبت معروف «بلک فرایدی» (که از ۲۷ نوامبر آغاز می‌شود و تخفیف‌های قابل‌توجهی بر کالاها و لباس‌ها در مراکز خرید دبی ارائه می‌گردد)، انگیزه اصلی این تصمیم بوده است. آیا این سفر لاکچری به هزینه شرکت‌ها، با چمدان‌هایی پر از خریدهای شخصی، چیزی جز سوء‌مدیریت و اتلاف منابع سهامداران محسوب می‌شود؟
جا دارد نهادهای نظارتی مانند بازرسی و حراست بورس، حراست فولاد مبارکه، حراست ایمیدرو، حراست وزارت صمت، سازمان بازرسی کشور و معاونت معدنی وزارت صمت پس از بازگشت این افراد از سفر دبی، دلایل و توجیهات این اقدام را بررسی کرده و ارتباط تخصصی میان شرکت‌های مذکور و نمایشگاه صنعت ساختمان را به دقت جویا شوند.

برچسب ها : دبی بلاک فرایدی مدیران بورس

اخبار روز
ضمیمه