انعقاد ۲ قرارداد به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان  در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) 

مدیرکل دفتر امور سرمایه‌گذاری و تجهیز منابع شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از امضای دو قرارداد بزرگ در حوزه تعمیرات هواپیما و نوآوری صنعت هوایی به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان خبر داد.
به گزارش اقتصادسرآمد، سید اکبر حسینی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های شهرفرودگاهی اظهار داشت: در راستای طرح جامع توسعه فرودگاه و افزایش ظرفیت لجستیکی و تعمیراتی، بیش از یک سال بررسی و مذاکره صورت گرفت که منتج به عقد دو قرارداد مشارکت عمومی-خصوصی به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان در روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ شده است.
وی درباره جزئیات این قراردادها افزود: قرارداد نخست با شرکت هواپیمایی سپهران، در قالب B.O.T، برای احداث یک آشیانه تعمیر و نگهداری مدرن جهت سرویس‌دهی به هواپیماهای Boeing و Airbus منعقد شد. این پروژه، ظرفیت تعمیرات هواپیما را افزایش داده و وابستگی به کارگاه‌های خارجی را کاهش می‌دهد.مدیرکل دفتر امور سرمایه‌گذاری و تجهیز منابع این شرکت در ادامه گفت: همچنین، قراردادی دیگر با شرکت دانش‌بنیان ویستا توربین برای ایجاد مرکز تحقیق، نوآوری و تعمیرات قطعات هوایی به امضا رسید. این مرکز ضمن کاهش وابستگی به خدمات خارجی، توانایی ارائه خدمات فنی و مهندسی به شرکت‌های خارجی را نیز خواهد داشت.حسینی با اشاره به نقش این پروژه‌ها در تبدیل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به یک هاب لجستیکی و تعمیراتی در منطقه‌ تصریح کرد: این پروژه‌ها علاوه بر افزایش ظرفیت تعمیرات هواپیما و کاهش وابستگی به کارگاه‌های خارجی، در کنار حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد اشتغال برای متخصصان کشور موجب صرفه‌جویی ارزی و افزایش جذابیت سرمایه‌گذاری در شهر فرودگاهی نیز خواهد بود.
انعقاد ۲ قرارداد به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان  در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) 
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه