نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران:
ایران ظرفیت ایجاد ۶۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدید پذیر را دارد
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه کسری سرمایهگذاری در صنعت برق داریم گفت: کشور ظرفیت احداث ۶۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر را دارد که باید در این زمینه سرمایهگذاریهای مطمئنی صورت بگیرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، پیام باقری در حاشیه اکسپو ۲۰۲۵ درباره وضعیت ناترازی برق افزود: ما به عنوان بخش خصوصی و تشکلها در بحث صنعت برق سال هااست که در حوزه تجدید پذیرها تاکید کردهایم که صنعت برق متناسب با ظرفیتهای کشور توسعه پیدا نکرده است.
رئیس هیات مدیره سندیکای برق اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه قرار بود در طول مدت ۵ سال ، سالانه ۱۰۰۰ مگاوات ظرفیت تولید برق کشور در حوزه تجدید پذیرها متمرکز شود.وی تصریح کرد: برآوردها حاکی از آن است که به لحاظ فنی بالغ بر ۶۰ هزار مگاوات امکان توسعه نیروگاههای تجدید پذیر را در کشور داریم اما آنچه که امروز به گواه آمارها وجود دارد حدود ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ مگاوات است که اصلاً با ظرفیت این صنعت قابل مقایسه نیست.
باقری افزود: آنچه که اتفاق افتاده بحث سرمایهگذاری است که نه تنها در حوزه تجدید پذیرها بلکه در کل صنعت برق اتفاق نیفتاده است.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه آنچه مهم است کسری سرمایهگذاری در صنعت برق است گفت: سرمایهگذاری در این بخش باید جذابیت داشته باشد و بسترهای لازم فراهم شود.وی ادامه داد: سرمایهگذار آمادگی دارد در بحث توسعه تجدید پذیرها ظرفیت فنی وجود دارد و بخش فنی و پیکانکاری ما توان و استعداد انجام این کار را دارد.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
اخبار روز
-
۱۹۴ هزار انشعاب غیرمجاز از شبکه برق جمعآوری شد
-
استقرار تیم مشترک نظارتی سازمان هواپیمایی، بازرسی وتعزیرات در عملیات پروازی اربعین ۱۴۰۵
-
ظرفیت ریلی برای بازگشت زائران اربعین افزایش یافت
-
بازدید مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه از روند ساخت ایستگاه راهآهن سبزوار
-
انجام ۱۱۰۰ پرواز اربعینی و جابهجایی ۱۴۱ هزار زائر تا ۱۲ مرداد
-
استقرار تیم نظارتی سازمان هواپیمایی کشوری در فرودگاه نجف
-
افزایش ظرفیت «هما» به ۳۸ هزار صندلی در اربعین ۱۴۰۵
-
قدردانی معاون اول رئیسجمهور از مدیرعامل راهآهن
-
نمایشگاه هفتم حملونقل و لجستیک؛ فرصتی برای بازطراحی حکمرانی کریدورهای کشور
-
شمارش معکوس آغاز عملیات ریلگذاری راهآهن سبزوار
-
گامی برای تجاریسازی دانش بومی آبزیپروری
-
تهران- مسقط در آستانه توافق برای هرمز
-
امنیت بومی در دریای خزر مطلوب ایران و دیگر کشورهای ساحلی است
-
آیا صیادان جاسک به حق خود میرسند؟
-
ضرورت راهبردی یا اشتباهی جبران ناپذیر؟
-
رشد ۷ درصدی صید آبزیان کشور در سال ۱۴۰۴
-
بندر صیادی کیاشهر؛ زیرساخت پشتیان آبزی پروری دریایی در شرق خزر
-
ثبت تردد بیش از ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور در سفرهای رفت و برگشت
-
برق خط مقدم خاموش جنگ های مدرن
-
تکذیب وزارت نیرو درباره ادعای فرد منتسب به مشاور وزیر



