مشترکان پرمصرف هر دو هفته یکبار منتظر قبض برق باشند

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: از ابتدای خرداد سال جاری کنتور برق مشترکان پرمصرف هر ۱۵ روز یکبار قرائت و قبض برق برای آنها صادر می شود.
به گزارش اقتصادسرآمد ، مصطفی رجبی مشهدی، اظهار داشت: با صدور ابلاغیه‌ای از تمام مدیران عامل شرکتهای توزیع نیروی برق کشور خواسته‌ایم تا به مشترکان پرمصرف که نسبت به کاهش مصرف خود اقدام نکرده‌اند، متوسط مصرف ماهیانه طی آخرین قرائت و تخطی از مصرف مجاز به آنها اطلاع‌رسانی شده و در آن از مشترکانی که همکاری کرده‌اند تشکر و قدردانی و آنان که رعایت نکرده‌اند، اخطار محدودسازی و قطع برق ارسال شود. 
مدیرعامل شرکت توانیر افزود: بر اساس ابلاغیه صادره مقرر شد در قرائت دوره های بعدی 15 روزه مجددا در صورت کاهش مصرف به طور مقتضی از همکاری مشترکان با صنعت برق قدردانی و در صورت عدم رعایت برنامه اعلام قطع برق و اقدام به آن با زمان متناسب با تخطی از 2 برابر الگوی مصرف اقدام شود.
مشترکان پرمصرف هر دو هفته یکبار منتظر قبض برق باشند
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه