شهردار ساری:

تخصیص منابع مالی مستقیم برای پروژه‌های ویژه سالمندان ضروری است

گروه استان ها -  سهیلا مرآتی، مازندران - شهردار ساری بر اهمیت تخصیص منابع مالی مستقیم از محل ارزش افزوده برای پروژه‌های مربوط به سالمندان تأکید کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، سید حسن احمدی در جلسه شورای سالمندان مازندران با تأکید بر اینکه باید به موضوعات مختلف جمعیتی و برنامه‌ریزی شهری برای سالمندان پرداخت، گفت: برای حل مشکلات اقتصادی شهرداری‌ها، نیاز به گفتگوهای صریح و شفاف داریم و باید راهکارهایی برای جلوگیری از دفن شدن مسائل و زنده نگه داشتن آن‌ها پیدا کنیم.وی با اشاره به وابستگی شدید شهرداری‌ها به عوارض ساختمانی به‌ویژه در دهه‌های ۶۰ تا ۸۰ به دلیل مهاجرت روستاییان و افزایش تقاضای مسکن، افزود: با برنامه‌ریزی‌های آینده‌نگر، باید منابع درآمد پایدار و جایگزین برای شهرداری‌ها ایجاد شود و وابستگی به عوارض کاهش یابد.شهردار ساری بر لزوم شناخت دقیق نیازهای سالمندان در فرآیند برنامه‌ریزی شهری تأکید کرد و گفت: داده‌های مربوط به نیازهای سالمندان باید جمع‌آوری و تحلیل شود تا بتوان اقدامات مؤثری در فضاهای عمومی و مکان‌های شهری برای این قشر انجام داد.وی پیشنهاد داد: اماکنی همچون فضاهای فرهنگی، پارک‌ها، مراکز درمانی و تسهیلات حمل‌ونقل ویژه سالمندان در نظر گرفته شود که می‌تواند روحیه آن‌ها را تقویت کرده و احساس توجه جامعه و دولت را در آن‌ها زنده نگه دارد.احمدی همچنین به چالش‌های شهرداری‌ها در مدیریت روزمره و نبود توان برای اجرای برنامه‌های بلندمدت اشاره کرد و افزود: شهرداری‌ها به دلیل درگیری در مسائل روزمره، توان چابک‌سازی و اجرای پروژه‌های بلندمدت را ندارند. ضرورت دارد شورای ملی سالمندان به تخصیص منابع مالی مستقیم از محل ارزش افزوده برای پروژه‌های سالمندان ورود کند.
شهردار مرکز استان بر لزوم برگزاری جلسات کلان در سطح ملی و تصمیم‌گیری‌های ویژه در حوزه جمعیت سالمندان تأکید کرد و گفت: آینده جمعیت سالمند نگران‌کننده است و اگر اقدامات پیشگیرانه انجام نشود، در دهه‌های آینده با انفجار جمعیتی در این حوزه روبه‌رو خواهیم شد.
تخصیص منابع مالی مستقیم برای پروژه‌های ویژه سالمندان ضروری است
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه