وزیر نفت: طرح ضربتی افزایش تولید گاز کلید خورد

وزیر نفت از اجرای طرح ضربتی افزایش تولید گاز در بخش خشکی خبر داد و گفت: با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود، برنامه افزایش تولید گاز در کنار توسعه میدان‌ها و جمع‌آوری گازهای همراه، با شتاب در حال پیگیری است.
به گزارش اقتصادسرآمد، محسن پاک‌نژاد اعلام کرد: حتی در دوران جنگ ۱۲ روزه و ۴۰روزه، فعالیت‌های صنعت نفت در حوزه‌های مختلف متوقف نشد و توسعه میدان‌های نفت و گاز در سراسر کشور با جدیت ادامه یافته است.
وی افزود: افزون‌ بر فعالیت‌های جاری در میدان گازی پارس جنوبی و سکوهای دریایی، در بخش خشکی نیز طرح ضربتی افزایش تولید گاز تعریف و وارد مرحله اجرا شده است.
وزیر نفت با بیان اینکه این طرح همه میدان‌های تحت پوشش شرکت نفت مناطق مرکزی را در بر می‌گیرد، تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، از همه ظرفیت‌های موجود برای افزایش تولید گاز استفاده خواهیم کرد و در همه میدان‌ها شاهد افزایش تولید خواهیم بود.
پاک‌نژاد همچنین با اشاره به روند اجرای طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه، گفت: این پروژه‌ها به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارند و اکنون ۳۰ قرارداد در زمینه جمع‌آوری گازهای همراه در حال اجراست.
وزیر نفت: طرح ضربتی افزایش تولید گاز کلید خورد
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه