توسعه شیلات و بازگشت شناورهای آسیب‌دیده به چرخه تولید

رئیس سازمان شیلات ایران در دیدار با استاندار هرمزگان، بر توسعه ظرفیت‌های صید و آبزی‌پروری، تقویت زیرساخت‌های شیلاتی و تسریع در بازگشت شناورهای آسیب‌دیده به چرخه تولید تأکید شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، رئیس سازمان شیلات ایران، در  سفر به استان هرمزگان با استاندار این استان دیدار و درباره مهم‌ترین مسائل و ظرفیت‌های حوزه شیلات در هرمزگان گفت‌وگو و بر توسعه فعالیت‌های صید و آبزی‌پروری، حمایت از جامعه صیادی، ارتقای زیرساخت‌های شیلاتی و تسریع در بازگشت شناورهای آسیب‌دیده به چرخه تولید تأکید کرد.
در این نشست که با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران، مدیرکل حراست سازمان شیلات ایران، مدیرکل شیلات هرمزگان، معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان و مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های صیادی استان هرمزگان برگزار شد، ظرفیت‌های شیلاتی استان در حوزه‌های صید و صیادی و آبزی‌پروری مورد بررسی قرار گرفت.
در این دیدار بر نقش مهم استان هرمزگان به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی شیلات کشور تأکید شد و توسعه فعالیت‌های شیلاتی و تقویت زیرساخت‌های مرتبط با این حوزه از جمله محورهای مورد بحث بود.
همچنین در این نشست به همبستگی و انسجام قابل توجه جامعه صیادی استان هرمزگان اشاره شد؛ جامعه‌ای که در کنار فعالیت‌های اقتصادی، در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نیز حضوری فعال داشته و در جبران خسارت‌های ناشی از جنگ نقش‌آفرینی کرده است.

توسعه شیلات و بازگشت شناورهای آسیب‌دیده به چرخه تولید
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه