انتخابات در کدام حوزه‌ها به دور دوم کشیده شد؟

انتخابات در 11 حوزه‌ انتخابیه به دور دوم کشیده شد؛ دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این حوزه‌ها در تاریخ ۲۹فروردین ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، بر اساس آخرین آمار اعلامی از نتایج انتخابات، در حوزه انتخابیه میانه نماینده اول انتخاب شده و برای دور دوم علی شامی و بهنام صفایی با هم رقابت خواهند کرد. در حوزه انتخابیه زنجان نیز نماینده اول انتخاب شده و در دوره دوم رقابت بین مهدی باقری و نبی‌الله محمدی خواهد بود.
در حوزه انتخابیه بیجار، حمد الله کریمی و علی رضا زندیان به دور دوم رفتند و در حوزه لنجان نیز حسین رجایی ریزی و علی یوسف پوربرای دور دوم رقیب یکدیگر خواهند بود.
حوزه انتخابیه دهلران، دره‌شهر، آبدانان و دره در دوره دوم شاهد رقابت بهزاد علیزاده و صادق کرمی خواهد بود و در سمیرم رحیم کریمی و اصغر سلیمی رقابت می‌کنند. همچنین در حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس، مهدی عسگری انتخاب شده و و فاطمه آجرلو و علیرضا عباسی به مرحله دوم رفتند. در  اسلام آباد غرب و دالاهو نیز مجتبی بخشی پور و نادر نادری به مرحله دوم راه یافتند.
انتخابات در حوزه کردکوی و ترکمن و بندرگز و گمیشان نیز به دور دوم کشیده شد و عبدالجلال ایری و رجب محمد آبادی در این دوره با هم رقابت می‌کنند. در حوزه انتخابیه کرمانشاه هم محمد رشیدی و عبدالرضا مصری انتخاب شدند و ابراهیم عزیز و سلمان محمدی بابازیدی به مرحله دوم راه یافتند.
در حوزه انتخابیه  اهواز، باوی حمیدیه و کارون هم سید کریم حسینی و مجتبی یوسفی انتخاب شدند و شبیب جویجری و احمد سراج در مرحله دوم رقابت خواهند کرد.
براساس آخرین اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که خرداد ماه سال ۹۵ به تصویب رسید، ماده ۸ و ۹ قانون که در مورد شرایطی هستند که منجر به کشیده شدن انتخابات به دور دوم می‌شود، اصلاح شد و امسال اولین دوره است که این قانون اجرایی خواهد شد.
انتخابات در کدام حوزه‌ها به دور دوم کشیده شد؟
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه