اقتصاد دریامحور تاثیر بسزایی در رشد اقتصادی ۸ درصدی دارد
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد که اقتصاد دریامحور تاثیر بسزایی در رسیدن به رشد اقتصادی ۸ درصدی دارد؛ لذا باید با ایجاد امنیت سرمایهگذاری بخش خصوصی، آنها را برای سرمایهگذاری در شهرهای ساحلی ترغیب کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، رمضانعلی سنگدوینی درباره اهمیت توجه به موضوع اقتصاد دریامحوربه ایسنا گفت: توسعه اقتصاد دریامحور یکی از احکام برنامه هفتم است که مقام معظم رهبری در سیاستهای کلی نظام به آن اشاره کردند.
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه «در حال حاضر در حوزه توسعه اقتصاد دریامحور عقب هستیم»، گفت: کشورهای حوزه خلیج فارس در بحث اقتصاد گردشگری و اقتصاد دریامحور بسیار فعال هستند که کشور ما در مقایسه با آنها بسیار عقب است.
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: باید توجه ویژهای به اقتصاد دریا محور چه در جنوب و چه در شمال یعنی دریای خزر و خلیج فارس و دریای عمان داشت و از ظرفیت سواحل استفاده کرد.
نماینده گرگان در مجلس با اشاره به ظرفیتهای استانهای مازندران، گیلان و گلستان گفت: یک نمونه از عدم توجه به اقتصاد دریا محور این است که هیچ کشتی گردشگری و دریایی از گلستان و بندر ترکمن و جزیره آشوراده به سمت دو استان مازندران و گیلان نمیرود.
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس در پایان با تاکید بر اینکه «اقتصاد دریامحور تاثیربسزایی در تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی دارد»، گفت: لازم است دولت و همه مجموعه نظام توجه ویژهای به ظرفیتاستانهای حاشیه دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان داشته باشند. در این راستا پشتیبانی و تامین امنیت سرمایهگذاری برای بخش خصوصی بسیار مهم است.

ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
-
زنجیره تامین دریایی زیر سایه تحریمهاست
-
خدماترسانی ۳۷ فروند لندینگکرافت به گردشگران در تعطیلات عید مبعث
-
قشم کانون ارتباطات میان فرهنگی تمدن ایران-اسلامی در جنوب کشور است
-
تهیه ۳۰ بسته سرمایهگذاری در حوزه توریسم سواحل مَکُران
-
مجوز بهرهبرداری از اسکلههای صنایع همجوار صادر شد
-
اقتصاد دریامحور تاثیر بسزایی در رشد اقتصادی ۸ درصدی دارد
اخبار روز
-
آیا وزیر اقتصاد گفت که بورس نیاز به حمایت ندارد؟
-
آغاز جشنواره تابستانی «قلب ایرانسلمن»
-
کالاهای اساسی بهوفور در بازار موجود است
-
برنامهریزی گسترده برای جبران خسارتهای جنگ و تداوم خدمات بانکی و گمرکی
-
گمرک ایران، پیشرو در تأمین کالاهای اساسی در جنگ ۱۲ روزه
-
فروش بیش از ۲ هزار میلیارد ریال در مزایده ۲۹۱ اموال تملیکی
-
حمایتها از سهامداران خُرد آغاز شده است
-
خدمات حملونقل در روزهای تهاجم دشمن پایدار بود
-
تخفیفات جدید کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای تحویل بار صاحبان کالا در بنادر خشک
-
ادامه روند افزایش قیمت طلا در بازار تهران
-
کاهش ۵۷ هزار واحدی شاخص بورس
-
تأکید کمیسیون عمران بر تسریع در بازسازی واحدهای آسیبدیده از جنگ
-
رشد ۱۶ درصدی تناژ بارگیری راهآهن در ۱۲ روز تهاجم رژیم صهیونی
-
۲ خط و یک سکو در ایستگاه صفر مرزی ریلی شلمچه به بهرهبرداری میرسد
-
کنترل بازار کالاهای اساسی با یک دستور به موقع
-
چرا نفت و گاز، اولویت حمله اسرائیل شد
-
۲ پرواز فوقالعاده «هما» در مسیر مشهد به دبی و بالعکس
-
رهاسازی ۴۰ هزار قطعه بچه ماهی دریایی در خوریات ماهشهر
-
جدول واریز یارانه برای دهکهای اول تا نهم در تیر ۱۴۰۴
-
نحوه بازسازی تهران با محوریت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بررسی شد