احیای بند بمپور سیستان و بلوچستان نیازمند تامین اعتبار است


گروه استان ها- سرگزی ، زاهدان - مدیرعامل آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: بند انحرافی بمپور با تأمین به موقع اعتبار مورد نیاز به زودی احیاء و لایروبی خواهد شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمدامین بارانی به ایرنا افزود: بند انحرافی بمپور، واقع در شهرستان بمپور بر روی رودخانه‌ای به همین نام، با هدف انحراف آب رودخانه به پایین‌دست ساخته شده است.
وی بیان کرد: این سازه بتنی به طول ۶۰ متر و ارتفاع سه متر، با دریچه قطاعی، قادر است آب تنظیم شده را از طریق ۲۲ کیلومتر کانال بتنی ذوزنقه‌ای به اراضی ۲۴ پارچه آبادی در مسیر شبکه آبرسانی برساند.
مدیرعامل آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان در خصوص ضرورت و اهداف لایروبی و احیای سد بمپور، تصریح کرد: این عملیات شامل مرمت دریچه قطاعی و کشویی، مرمت و بازسازی شبکه شامل خاکبرداری بدنه و کف کانال‌ها، تعمیر جاده‌های دسترسی و تعمیر تاسیسات الکتریکی خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه بند انحرافی بمپور در سال ۱۳۵۴ به بهره‌برداری رسیده است، خاطرنشان کرد: به علت بارندگی‌های فصلی و انباشت رسوبات ناشی از سیلاب‌های سال‌های گذشته، این بند از چرخه بهره‌برداری خارج شده است.
بارانی ابراز امیدواری کرد: با تأمین به موقع اعتبار مورد نیاز، در سال پیش رو شاهد جاری شدن آب مطمئن در شبکه آبیاری شهرستان بمپور باشیم.
به گزارش ایرنا، حوزه انتخابیه ایرانشهر شامل ایرانشهر، سرباز، دلگان، راسک، فنوج، بمپور، لاشار، بنت، آشار و آهوران یکی از ۶ حوزه از حوزه‌های استان سیستان و بلوچستان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی است که یک نماینده دارد.
شهرستان بمپور حدودا دارای مساحت ۱۱۰۰ کیلومتر مربع است که از طرف شمال به شهر محمدان و از طرف جنوب به روستای فیروز آباد منتهی می‌شود.
احیای بند بمپور سیستان و بلوچستان نیازمند تامین اعتبار است
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه