وزیر راه و شهرسازی:

تاکید بر تکمیل خدمات روبنایی  و زیربنایی مسکن 

حضور در جلسه شورای هماهنگی راه و شهرسازی و تامین مسکن استان چهارمحال و بختیاری با حضور مسئولان استانی و نمایندگان بخش خصوصی، آخرین بخش از سفر یک روزه وزیر راه و شهرسازی به این استان بود که طی آن مسائل استان در حوزه‎های راه و مسکن، مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش اقتصادسرآمد، فرزانه صادق در این نشست با اشاره به بازدید از مسیر جاده‌ای شهرها و روستاهای پیرامونی حوزه‌های انتخابیه نمایندگان این استان، گفت: مطالبات نمایندگان درباره وضعیت این جاده‌ها عدالت محورانه و با توجه به اقلیم خاص این استان بود.
وی ضمن تقدیر از زحمات زیاد دولت‎های گذشته در خصوص توسعه جاده‌های استان چهارمحال و بختیاری، ادامه داد: اما نتیجه این زحمات، آن چیزی نیست که برای مردم شریف استان که همواره در بزنگاه‌ها با حضورشان در صحنه از کشور و نظام پشتیبانی کرده اند؛ قابل قبول باشد.اگرچه در تمامی سنوات گذشته با مشکلات عدیده ای از جنگ و تحریم و کمبود منابع و ... روبرو بوده‌‎ایم اما با این وجود می توانستیم مدیریت بهتری هم داشته باشیم.
وزیر راه و شهرسازی در واکنش به سخنان رئیس اتاق بازرگانی استان در این جلسه که به کمبود منابع مالی، علی‎رغم نیازهای زیاد این استان بویژه در حوزه راه اشاره داشت؛ گفت: انتظار داشتم شما در سخنانتان به بضاعت های استان و سرمایه ای که بخش خصوصی برای توسعه استان می تواند تامین کند؛ اشاره می کردید. بنده به عنوان عضو کابینه و استاندار به عنوان نماینده دولت در استان؛ وظیفه داریم موانع حضور بخش خصوصی در عرصه فعالیت بیشتر را مرتفع کنیم.وی با اعلام آمادگی برای تفویض برخی اختیارات وزارت راه و شهرسازی به مسئولان استانی برای تسریع در انجام امور، در واکنش به برخی مطالبات مطرح شده در این جلسه در خصوص مولدسازی و مشارکت عمومی-خصوصی، اظهارداشت: این موارد باید در استان مدیریت شوند و نیازی به دستور از مرکز نیست.مولدسازی وظیفه ماست و برای اجرای آن هر کمکی لازم باشد؛ انجام خواهیم داد.
صادق با تاکید بر ضرورت «خلق منابع مالی جدید» برای ترمیم منابع مالی محدود دولت، ادامه داد: در حال حاضر احصای خانه های سازمانی در دستور کار مولد سازی اموال دولت در تمامی استان هاست. بخشی از این خانه‎ها، کاربری مهمانسرا یافته‎اند و بخشی از آنها هم در خدمت «افراد خاص» هستند که معمولا از فرد «خاصی» گرفته می‎شود و فرد «خاص دیگری» جایگزین او می‎شود! در حالی که قطعا این قبیل موارد باید در جریان مولدسازی اموال دولت، در خدمت تامین منابع مالی پشتیبان تامین مسکن محرومین قرار بگیرد. در این مسیر همکاران دادستانی هم باید برای آزادسازی این بخش از اموال دولتی، کمک کنند.
عضو کابینه دولت چهاردهم با تاکید بر اینکه «وعده‌هایی که عملیاتی نمی‎شوند، سرمایه اجتماعی را کاهش می‌دهند»، افزود: از همین رو نمی خواهم قولی بدهم که امکان اجرای آن نیست. مصوبات سفرهای استانی و مواردی که مسئولان استان با معاونین وزارت راه و شهرسازی به توافق رسیده‌‎اند را حتما پیگیری می‎کنیم تا اجرایی شوند.
وی با اشاره به ضرورت توجه ویژه به راه‎های استان چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: اتمام ساخت راه‌هایی که کمتر از یک کیلومتر از آنها باقی مانده است را با اولویت بیشتر در دستور کار قرار می دهیم. وی در واکنش به مطالبه نمایندگان و مسئولان استانی در خصوص جاده های استان و تلفات انسانی بالا در آنها نیز گفت: مساله ایمنی راه های شهری و روستایی نیز به طور حتم در کمیسیون ایمنی راه های استان تا حصول نتیجه پیگیری می شوند.
صادق از تلاش وزارت راه و شهرسازی برای تامین زمین جهت ساخت مسکن در 43 شهر این استان سخن گفت و افزود: اغلب مشکلات در این زمینه در شورای برنامه ریزی استان قابل حل است. اینکه 75 هزار نفر از جمعیت این شهر در 350 هکتار (یک سوم جمعیت شهر در یک پانزدهم مساحت شهر) گنجانده شده اند؛ حتما مشکلات بعدی در پی خواهد داشت.
وی بر این اساس بر ضرورت تناسب میان جمعیت استان و بارگزاری این جمعیت در پهنه جغرافیایی استان تاکید کرد و یادآور شد: باید به خدمات روبنایی و زیربنایی توجه داشت تا مسکن در شان مردم، تحویل داده شود. ساخت مسکن مهر برای 40 هزارنفر از جمعیت این استان، بدون در نظر گرفتن خدمات روبنایی همچون مدرسه و مسجد و کلانتری و .... زیبنده نیست و حتما باید از ظرفیت دیگر نهادها همچون سازمان نوسازی مدارس و ... برای این منظور استفاده کرد.
تاکید بر تکمیل خدمات روبنایی  و زیربنایی مسکن 
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه