استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد:

سیستان و بلوچستان؛ نقطه اتصال ریلی، دریایی و هوایی ایران و پاکستان

گروه استان ها- سرگزی ، سیستان و بلوچستان-  استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ایران و پاکستان در اختتامیه اجلاس کمیسیون اقتصادی دو کشور، اظهار کرد: توسعه بازارچه‌های مرزی، اصلاح مسیر ریلی زاهدان–تفتان–میرجاوه، توسعه خطوط حمل و نقل دریایی و هوایی و تقویت زیرساخت‌های مرزی از اولویت‌های استان در مسیر توسعه روابط اقتصادی با پاکستان است.بیست‌ودومین کمیسیون مشترک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان، شامگاه سه‌شنبه ۲۵ شهریور در تهران به کار خود پایان داد
به گزارش اقتصادسرآمد، منصور بیجار با اشاره به حضور فعال و پررنگ استان در این اجلاس گفت:سیستان و بلوچستان با توسعه زیرساخت‌ها و تقویت ظرفیت‌های مرزی، در تلاش است نقش مؤثری در تحقق هدف مبادلات تجاری ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان ایفا کند. بیجار اظهار کرد: توسعه بازارچه‌های مرزی، اصلاح مسیر ریلی زاهدان–تفتان–میرجاوه، توسعه خطوط حمل و نقل دریایی و هوایی و تقویت زیرساخت‌های مرزی از اولویت‌های استان در مسیر توسعه روابط اقتصادی با پاکستان است.وی ضمن قدردانی از وزیر راه و شهرسازی برای تفویض بخشی از اختیارات خود به استان افزود: با تفویض بخشی از اختیارات تصمیم‌گیری به استانداری، روند اجرای پروژه‌ها و توسعه مراودات اقتصادی سرعت گرفته است. پیشنهاد ما این است که کشور پاکستان نیز اختیارات لازم را به مسئولین ایالت بلوچستان تفویض کند تا نشست‌های مشترک استانی برگزار و نتایج ملموس حاصل شود.
استاندار سیستان و بلوچستان در پایان گفت: توسعه روادید و تسهیل مراودات دیپلماتیک از طریق تقویت زیرساخت‌های ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی پاکستان در زاهدان نیز در دستور کار استان قرار دارد.به گزارش ایسنا، به نقل از استانداری در روز چهارشنبه ۲۶ شهریور، از دیگر محورهای این اجلاس می‌توان به کاهش تعرفه‌ها، تسهیل تجارت کالا، افزایش فعالیت بازارچه‌های محلی، توسعه مرز چهارم رسمی (مرز کهک)، اصلاح ریل و جاده‌های بین زاهدان، تفتان و کراچی، برقراری خط کشتی‌رانی چابهار–کراچی و خطوط هوایی بین فرودگاه‌های زاهدان، چابهار و کراچی اشاره کرد.
سیستان و بلوچستان؛ نقطه اتصال ریلی، دریایی و هوایی ایران و پاکستان
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه