تحقق رونق تولید در مسیر سودآوری پایدار وباکیفیت 


محمدرضا قربانی، مدیرعامل بانک دی  دستیابی به سودآوری پایدار و باکیفیت را لازمه تحقق ‏رونق تولید عنوان کرد‎.   
به گزارش اداره روابط عمومی و تبلیغات، قربانی در جلسه شورای مدیران بانک دی ضمن تبریک ‏به مناسبت اعیاد شعبانیه گفت:در سال گذشته با یاری خداوند متعال و همت همکاران صدیق، ‏زحمتکش و گرانقدر ستاد و صف شاهد دستاوردهای چشمگیری برای بانک ارزش آفرین دی ‏بودیم و توانستیم در مسیر تحقق اهداف بانک گام های موثری برداریم که بر خود واجب می دانم ‏از تلاش های دلسوزانه همکاران ارزش آفرینم کمال قدردانی را داشته باشم‎.   
مدیرعامل بانک دی کاهش بهای تمام شده پول، وصول مطالبات، تمرکز بر تعیین تکلیف پرونده ‏های معوق و مشکوک الوصول، بازگشایی نماد بانک و حمایت از قیمت سهام و کسب رتبه برتر ‏امنیت در حوزه بانکداری الکترونیک را از جمله مهم ترین دستاوردهای بانک در سال 1397 ‏برشمرد  و گفت: دستیابی به این اهداف با جدیت و تلاش های مضاعف تمامی همکاران میسر ‏شد و در سال جاری نیز علیرغم این که با مشکلات عدیده ای مواجه هستیم باید با عزم راسخ و ‏به ثمر رساندن اقدام های چشمگیر بتوانیم در اقتصاد کشور نقشی موثر ایفا کنیم‎.  
‎ ‎قربانی با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) سال 1398 را سال رونق تولید ‏نامگذاری کرده اند یادآور شد: تاکید به موضوع اقتصاد در نامگذاری سال های اخیر نشانگر این ‏است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به وضعيت اشتغال ، توليد ، رفاه ملي و برطرف ‏کردن مشكلات مردم نگاه ویژه ای دارند و بر این اساس نظام بانكی هم بايد با نقش آفرینی ‏ارزنده و تخصیص اعتبار به بخش هاي توليدي در اجراي فرامين مقام معظم رهبري سربلند عمل ‏کند‎.  
وی افزود: انتخاب شعار رونق تولید به عنوان نقشه راه سال جدید به خوبی بازگو می کند که ‏همچنان اولویت کشور مسئله اقتصاد است و سیاست‌های کشور باید در راستای رفع موانع ‏فعالیت‌های فعالان اقتصادی هدف گذاری شود‎ . 
مدیرعامل بانک دی خاطر نشان کرد: با آغاز سال کاری جدید از ‏تمامی همکاران گروه مالی دی انتظار می رود با بهره‌گیری از ظرفیت های گروه مالی دی، ‏همت و تلاش خود را در راستای عینیت بخشیدن  به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ‏در خصوص اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید داخل و ایجاد رونق در چرخه اقتصادی کشور به ‏کارگیرند و با حرکت در مسیر خط مشی های تعیین شده در سند استراتژیک بانک تا افق 1400 ‏برای تحقق سودآوری پایدار و با کیفیت و ارتقای رضایتمندی ذینفعان از هیچ تلاشی فروگذاری ‏نکنند و با ایجاد تحول و نوآوری  براي پيشرفت بانك مجاهدت ورزند‎. 
قربانی مساله رونق تولید را از ارکان اصلی اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: رونق تولید وجوه ‏مختلفی دارد که یکی از جنبه‌های آن خروج از وابستگی به نفت و درآمدهای نفتی است و در ‏شرایطی که با بحران‌های اقتصادی مواجه هستیم راه نجات کشور در تولید داخلی است به گونه ‏ای که هرچه تولید، رونق بگیرد کالا و خدمات ایرانی هم رونق می‌یابد و به تبع آن، اشتغال، ‏بنگاه‌های تولیدی، نیروی کار و سرمایه‌های انسانی هم تقویت و حفظ می‌شوند‎.   
مدیرعامل بانک با تاکید بر اهمیت نقش نظام بانکی در تحقق شعار سال گفت: با وجودی که ‏نظام بانکی نیز متاثر از شرایط اقتصادی کشور با دغدغه های بسیاری مواجه است اما  نقشی ‏تعیین کننده در تحقق رونق تولید بر عهده دارد چرا که عوامل تولید به صورت مستمر به مسائل ‏بانک‌ها و تسهیلات بانکی وابسته هستند‎.  قربانی با اشاره به این که بانک های کشور باید با پیروی از راهبردهای بانک مرکزی در راستای ‏تحقق رونق تولید در کشور گام های عملی بردارند گفت: بانک دی در سال جاری برای حرکت در ‏این مسیر،کاهش معوقات و فروش اموال و دارایی های مازاد و غیرمولد را به صورت جدی در ‏دستور کار قرار داده است تا از طریق مدیریت و تخصیص بهینه منابع به واحدهای تولیدی نقش ‏خود را در تحقق شعار سال ایفا نماید‎.  
وی با یادآوری اقدامات موثر بانک دی در راستای حمایت از کالای ایرانی و تولید‌ داخلی در سال ‏های گذشته گفت: در سال جاری نیز باید با توجه به ضرورت و نیاز کشور به سمتی حرکت کنیم ‏که با ارائه تسهیلات ارزان قیمت به تولید کنندگان داخلی شرایطی را فراهم آوریم تا بتوانند ‏واحدهای تعطیل شده را دوباره راه اندازی کنند و آن زمان است که می‌توانیم زمینه را برای ‏اجرایی شدن رونق تولید آماده ببینیم‎. 
وی در ادامه این نشست ضمن ابراز تاسف از وقوع حادثه ناگوار سیل در برخی استان های ‏کشور گفت: هم زمان با آغاز سال جدید، بارندگی در نقاط مختلف کشور تبدیل به سیل و حادثه ‏ای شد که در پی آن تعدادی از هموطنان عزیزمان جان باختند و بسیاری از زیرساخت ها، منازل ‏مسکونی و زمین های کشاورزی و باغات نیز آسیب دیدندکه لازم می دانم با خانواده های ‏مصیبت زده و داغدار ابراز همدردی کنم و ضمن قدردانی از حمایت های همکاران گروه مالی دی ‏اعلام می کنم که بانک دی نیز مانند سایر نهادها در کنار هم وطنان سیل زده خواهد بود‎. 
تحقق رونق تولید در مسیر سودآوری پایدار وباکیفیت 
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه