تاریخ انتشار:1404/11/19
صادرات ۶۰ تنی ماهی سالمون از چگنی به روسیه و آذربایجان

صادرات ۶۰ تنی ماهی سالمون از چگنی به روسیه و آذربایجان

اقتصادسرآمد- بیش از ۶۰ تن ماهی سالمون، از یک مزرعه آبزی‌پروری در شهرستان چگنی استان لرستان، با موفقیت به بازارهای روسیه و آذربایجان صادر شد.

به گزارش اقتصادسرآمد، رئیس اداره شیلات شهرستان چگنی استان لرستان از تحقق یک دستاورد مهم در حوزه صادرات آبزیان این شهرستان خبر داد.حمید همت افزود: در یک عملیات موفقیت‌آمیز، بیش از ۶۰ تن ماهی سالمون در مزرعه ای، پس از رسیدن به میانگین وزن ۱۵۰۰ گرم، به مقصد کشورهای روسیه و آذربایجان ارسال شد. وی ادامه داد: ارزش اقتصادی این محموله صادراتی ۱۸۰ هزار دلار ارزآوری مستقیم برای استان و منطقه چگنی به همراه داشته است.رئیس اداره شیلات چگنی، ظرفیت تولید این مزرعه نمونه را ۵۰ تن عنوان کرد و بر اهمیت حمایت از تولیدکنندگان تأکید کرد و در ادامه به چالش‌های پیش روی تولیدکنندگان اشاره کرد و کمبود سرمایه در گردش کافی و همچنین نوسانات قیمتی و گرانی نهاده‌ها را از مهم‌ترین موانع رشد دانست. با این حال، مزرعه آقای شیراوند به تنهایی برای ۳ نفر اشتغال مستقیم و ۱۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است.
 
لازم به ذکر است شهرستان چگنی در حال حاضر با ۱۲ مزرعه سردآبی فعال، یک مزرعه خاویاری، دو مزرعه گرم‌آبی و یک مزرعه سردآبی در شرف تکمیل، سالانه ۱۱۰۰ تن آبزیان تولید می‌کند. این فعالیت‌ها در مجموع برای ۴۵ نفر اشتغال مستقیم و ۷۵ نفر اشتغال غیرمستقیم در سطح شهرستان به ارمغان آورده است. اداره شیلات آمادگی کامل خود را برای هرگونه حمایت فنی و تسهیلاتی از فعالان این صنعت اعلام کرد.
 

برچسب ها : ماهی سالمون اقتصادسرآمد صادرات

اخبار روز
ضمیمه