تاریخ انتشار:1405/1/29
چوپان های خائن

چوپان های خائن

اقتصادسرآمد- ایرج گلشنی- تاریخ ایران، پر است از چوپان‌های خائنی که هر بار ضربه مهلکی به پیکر ایران زمین زدند. زمانی که با حکومت هخامنشیان مشکل داشتند، دست به دامان اسکندر مقدونی شدند و این روزگار، دست به دامان ترامپ و نتانیاهو کودک کش.

به گزارش اقتصادسرآمد، خیانت در ذات چوپان‌های خائن بوده، هست و خواهد بود، چه آن روزگار که با خیانت به آریوبرزن که مدافع ایران در برابر لشکر اسکندر بود، و چه این زمان که آریوهای بزرگ ایران را به دشمن می‌فروشند.
ذات تاریخی اینان، تغییر نکرده و نمی‌کند و باید سر آن‌ها را به سنگ مجازات کوفت.
عاقبت چوپان‌های خائن 
عاقبت این نا نجیبان را هم تاریخ معلوم و مقرر کرده است.
زمانی که اسکندر، سد مدافعان ایران را با خیانت چوپان‌های خائن شکست، اول از همه، همان خائنان را کشت، با این منطق که، 
کسی که به کشور و سربازان خود خیانت می‌کند، چگونه ممکن است به دشمنان خود، وفادار بمانند؟ 
این بود که ابتدا، آنان دا ار دم تیغ گذراند و سپس، بر خلاف تمام عهد و پیمان‌ها، همه ایران را به آتش کشید و با آوار تخت جمشید، حکومت هخامنشیان را به زیر خاک کرد و به نابودی کشید. 
چوپان‌های خائن امروز
امروزه نیز، چوپان‌های خائن،  به نوکری و مزدوری اجانب مشغولند. عادتی دیرینه و بیماری مزمن غیرقابل درمان که فقط مرگ دوای درد ننگینشان است.در پوشش مبارزه با جمهوری اسلامی، در حال خیانتی آشکار به ایران زمین هستند.  به بهانه آزادی نامعلوم و تعریف نشده، حلقه به گوش دشمنان قسم خورده ایران شده اند.
آنان که بحرین را به خیانت به بیگانه دادند، اکنون به فکر تقدیم تنگه هرمز و تجزیه کشور هستند.هرگز نمی فهمند که دشمن، با رمز آزادی به فکر نابودی تاریخ و جغرافیا و تمدن ایران است. 
برخورد با چوپان‌های خائن 
آن چوپان خائنی که آریوبرزن و یارانش را به دشمن فروخت و باعث نابودی امپراتوری ایران شد، اکنون در شمایل پهلوی و رجوی ظاهر شده‌اند. مردم غیرتمند ایران امروز، با آن درس تاریخی، باید چنان برخورد کنند که این بار تاریخ برای ایران و ایرانی با افتخار بنویسد.
شناسایی و گزارش خائنان از یک سو و قدردانی و پشتیبانی قوی از سربازان گمنام امام زمان(عج) دو اقدام مهم و اساسی ملت غیور و سربلند ایران است که این بار با اعجاز وحدت و غیرت و پایمردی، در حال نگارش اوراق زرینی از تاریخ ایران زمین هستند.
مشخصات چوپان‌های خائن 
چوپان‌های خائن که می‌خواهند بار دیگر کمر ایران را بشکنند، دو گروه مشخصه ویژه دارند:
مشخصات فیزیکی
عکاسی و فیلمبرداری و دادن گرا به دشمن، یک مشخصه فیزیکی و عینی آن‌هاست که به خوبی می‌دانیم و نیروهای غیرتمند اطلاعاتی رصد و گرفتارشان می‌کنند و ما هم باید دقت و شناسایی کرده و اطلاع دهیم.
مشخصات نرم
عده‌ای از خائنین، با لفظ و حرف به دنبال دلسردی مردم و پاشیدن بذر ترس و ناامیدی هستند.اینان ماموریت دارند، دشمن را بزرگ، ایران را ضعیف و تسلیم را راه چاره معرفی کنند. مانند موریانه، تلاش می‌کنند ذره ذره از اعتماد و ایمان مردم بخورند و نابود کنند. برخورد با این پیاده نظام دشمن بی‌تردید با مردم است تا یا با منطق و قول احسن، آن‌ها را از خیانت بازدارند و به دامان پاک وطن برگردانند و یا با گزارش آن‌ها به سامانه های اطلاعاتی کشور، امکان پیشروی در خیانت را از آنان سلب کنند.
بی‌تردید، خیانت به اعتماد، خیانت به ملت، خیانت به ایران به هر مقدار و میزان، غیرقابل بخشش است و چوپان‌های خائن باید تا آخرین نفر مورد پیگرد و پاکسازی قرار بگیرند و نباید در فراز و فرود جنگ و مذاکره، از یادها بروند تا ایران عزیز همچنان مستقل و محکم به سوی نوک قله به پیش بتازد.

برچسب ها : چوپان های خائن اقتصادسرآمد اسراییل

اخبار روز
ضمیمه