تاریخ انتشار:1405/3/6
پیش بینی تولید 5 هزار تن میگوی پرورشی در مزارع گلستان

مهرداد محمدی دوست در گفت و گو با اقتصاد سرآمد:

پیش بینی تولید 5 هزار تن میگوی پرورشی در مزارع گلستان

اقتصادسرآمد- مدیر کل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران از پیش بینی تولید 5 هزار تن میگوی پرورشی از مزارع میگوی گمیشان در استان گلستان طی سال 1405، خبر داد.

مهرداد محمدی دوست در گفت و گو با خبرنگار اقتصادسرآمد، اظهار داشت: امسال در مجموع 135 مزرعه در 2 هزار و 700 هکتار زمین در مجموعه مزارع 4 هزار هکتاری گمیشان زیر کشت میگوی پرورشی رفته است.
مدیر کل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران از پیش بینی تولید 5 هزار تن میگوی پرورشی از مزارع میگوی گمیشان در استان گلستان طی سال 1405، خبر داد و گفت: این در حالی است که سال گذشته شاهد تولید 4 هزار و 300 تن میگو در گلستان در قالب 130 مزرعه به وسعت هزار و 800 هکتار بودیم.
وی با اشاره به اینکه هر ساله شاهد روند افزایشی و روبه رشد تولید میگوی پرورشی در مزارع استان گلستان هستیم، گفت: تولید سال 1404 در مقایسه با 1403 علی الرغم پسروی آب دریای خزر و مشکل آبگیری مزارع پرورشی با 16 درصد افزایش همراه بوده است.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، عنوان کرد: امسال نیز با بهره برداری از کانال آبرسان و حل معضل آبگیری مزارع ناشی از پسروی آب دریای خزر، پیش بینی افزایش تولید تا حداقل 5 هزار تن را در مزارع میگوی گمیشان داریم که امیدواریم تحقق یابد.
مدیر کل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه گونه وانامی، گونه اصلی میگوی پرورشی در گمیشان محسوب می شود، یادآور شد: مزارع 4 هزار هکتاری گمیشان، امکان اشتغال زایی برای 3 هزار نفر را در صنعت پرورش میگوی کشور فراهم کرده است.
گفتنی است، مجتمع پرورش میگوی گمیشان در ۲۴ کیلومتری شمال شهر گمیشان و ۷۲ کیلومتری مرکز استان واقع شده، به دلیل همجواری با مرز ترکمنستان و تالاب بین‌المللی گمیشان، از موقعیت جغرافیایی منحصر‌به‌فردی برخوردار است. این سایت با مساحت کل 4 هزار هکتار در چهار واحد هزار هکتاری طراحی شده است. از این مساحت، در مجموع 2 هزار و 300 هکتار به استخرهای خاکی پرورشی اختصاص یافته و مابقی فضا به زیرساخت‌های حیاتی از جمله کانال‌های آبرسانی و تخلیه، جاده‌های دسترسی و ساختمان‌های پشتیبانی اختصاص دارد.
 

برچسب ها : میگوی پرورشی اقتصادسرآمد سازمان شیلات

اخبار روز
ضمیمه