تاریخ انتشار:1405/3/29
وزیر راه و شهرسازی از بنادر آکتائو و کوریک قزاقستان بازدید کرد

در بخش پایانی سفر؛

وزیر راه و شهرسازی از بنادر آکتائو و کوریک قزاقستان بازدید کرد

اقتصادسرآمد- وزیر راه و شهرسازی در بخش پایانی برنامه‌های خود در سفر به جمهوری قزاقستان، از آکتائو و کوریک مهم‌ترین بنادر این کشور در کرانه شرقی دریای خزر بازدید کرد.

به گزارش اقتصادسرآمد، فرزانه صادق، امروز جمعه ۲۹ خردادماه ضمن بازدید از بندر «آکتائو»، قلب تپنده اقتصادی قزاقستان و دروازه ترانزیتی منطقه، ضمن آشنایی با فعالیت ها و ظرفیت های این بندر، با مسئولان این بنادر درخصوص راه‌های توسعه همکاری‌های بندری گفتگو کرد.
 
این بازدید در راستای توسعه استراتژیک کریدورهای ترانزیتی و گسترش همکاری‌های بندری، لجستیکی و سرعت‌بخشی به حمل‌ونقل کالا بین دوکشور ایران و قزاقستان صورت گرفته است.
 
اتصال سریع‌تر و ارتقای ظرفیت ترانزیت غلات، فرآورده‌های نفتی و سایر کالاهای تجاری میان ایران و قزاقستان از اهداف مهم بازدید وزیر راه و شهرسازی است.
 
بندر آکتائو بزرگ‌ترین بندر قزاقستان است و قطب اصلی انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی در دریای خزر محسوب می‌شود.
 
این منطقه همچنین به عنوان یک نقطه اتصال کلیدی برای حمل‌ونقل کالا و تعاملات تجاری و ترانزیتی بین‌المللی شناخته می‌شود.
 
این بندر دارای خطوط مسافری و باری بین کشورهای حاشیه خزر است و فرصت‌های بی‌نظیری برای فعالان اقتصادی در بخش‌های حمل‌ونقل دریایی ایجاد می‌کند.
 
بنا بر این گزارش، وزیر راه و شهرسازی کشورمان امروز همچنین از بندر کوریک قزاقستان بازدید کرد.
 
بندر کوریک در ساحل شرقی دریای خزر و در جنوب بندر آکتائو قرار دارد.
 
این بندر دارای مجموعه‌های پیشرفته کشتی‌رو (Ro-Ro) برای حمل‌ونقل کالا و واگن‌های باری است.
 

برچسب ها : وزیر راه و شهرسازی اقتصادسرآمد بنادر آکتائو و کوریک قزاقستان

اخبار روز
ضمیمه